Eski eşinin vurduğu kadının son sözleri: Çocuklarım sana emanet

Adana'da Uğur Cöddü boşanma aşamasında olduğu Burcu Cöddü'nün kaldığı eve giderek kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan kadının son sözü ise "Çocuklarım sana emanet" oldu.

Gündem 17 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Adana’da yaşayan Uğur Cöddü, önceki gün akşam saatlerinde boşanma aşamasında olduğu Burcu Cöddü’nün yanına gitti. Burcu Cöddü, kendi ailesinin evinde kalıyordu. Kadını kapının önüne çağıran Uğur Cöddü burada, Burcu ile kavga etti ve kadının yakınları da müdahale etmek için kapıya çıktı. Uğur Cöddü ise yakınlarının müdahalesine belindeki silahı çıkararak yanıt verdi ve kurşun yağdırdı.

Uğur Cöddü’nün ruhsatsız silahından çıkan kurşunlar; Burcu Cöddü, kayınbiraderleri Süleyman ve Harun Şimşek ile kendi halası Müzeyyen Çırak’a isabet etti. Yaralılar kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar ise Uğur Cöddü’yü yakalayıp dövdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Sağlık ekipleri yaralıları hızla ambulansa bindirip hastaneye götürmek üzereyken kurşunların isabet ettiği Burcu Cöddü, yanındaki yakınına “Çocuklarım sana emanet” diye seslendi. Emanet ettiği yakını ise ağlayarak, “Bakarım ben çocuklarına” diye cevap verdi.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Burcu Cöddü, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının hastanedeki tedavisi sürüyor.

Öte yandan olay sonrası kaçmaya çalışırken çevredeki vatandaşlar tarafından darbedilerek elindeki tabancası alınan Uğur Cöddü, bölgeye gelen polis ekiplerine teslim edildi. Cöddü, Cinayet Büro Amirliği’nce gözaltına alındı.

Gece karakola sığındı, sabahında sokak ortasında eski kocası tarafından vurulduGece karakola sığındı, sabahında sokak ortasında eski kocası tarafından vuruldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.