Scarlett Johansson modaya uydu: O şimdi Prada’nın yeni yüzü

Hollywood yıldızı Scarlett Johansson bu kez reklam yüzü oldu. İtalyan moda devi Prada'nın yeni çanta serisi için pozlar veren Johansson, sadeliğiyle de göz kamaştırdı. Alex Da Corta'ya poz veren ünlü oyuncu, kariyerinde ilk kez Prada ile işbirliğine de imza attı.

Kültür Sanat 20 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Scarlett Johanssın ilk kez Prada ile iş birliğine imza attı.

Scarlett Johansson bu sefer reklam panolarını süsleyecek. Hollywood’un en ünlü oyuncularından Johansson bir moda projesiyle gündemde. Johansson, İtalyan moda devi Prada’ın marka yüzü oldu. Bugüne kadar pek çok karaktere hayat veren Johansson, Prada’nın Galleria adlı çantasının tanıtımı için poz verdi.

Scarlett Johansson Prada çekimlerinde sadeliğiyle dikkat çekti.

Venezuelalı çok yönlü fotoğrafçı Alex Da Corte ile çalışan Scarlett Johansson, sade saç ve makyajıyla dikkat çekti. Johansson, Prada ile ilk iş birliğine imza attığı projede markanın rengarenk çantaları tanıtıyor. Moda dünyasını heyecanlandıran Johansson geçen hafta yaptığı açıklamayla da dikkatleri üzerine çekmişti. 38 yaşındaki ünlü oyuncu, Alfonso Cuaron’un ‘Yerçekimi’ filmindeki rolü Sandra Bullock’a kaptırması üzerine yaşadığı derin buhranı itiraf etmişti.

Scarlett Johansson'dan 'Yerçekimi' itirafıScarlett Johansson’dan ‘Yerçekimi’ itirafı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.