Scarlett Johansson’dan ‘Yerçekimi’ itirafı

Alfonso Cuaron'ın bol ödüllü filmi 'Yerçekimi' Scarlet Johansson'un içinde bir ukte olmaya devam ediyor. Filmde başrolü Sandra Bullock'a kaptıran Johansson, olay sonrası yaşadığı psikolojik çöküşü anlattı. Ünlü oyuncu bu yüzden oyunculuğu bırakmayı bile düşünmüş.

Kültür Sanat 13 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Scarlett Johansson verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.

Alfonso Cuaron’ın ödüllü filmi ‘Yerçekimi’ Scarlett Johansson’un içinde derin bir yara. 2013 yapımı filmde başrol oynamak istemesine rağmen bu isteği gerçekleşmemiş. Hatırlanacağı üzere filmin başrolünde George Clooney, Ed Harris ve Sandra Bullock yer almıştı. 10 dalda Oscar’a aday gösterilen 2013 yapımı film yedi dalda ödül kazanmıştı. Aralarında En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscarlarının da dahil olduğu ödül koleksiyonuna sahip filmde rol alamamayı Scarlett Johansson hâlâ unutamıyor.

Oyunculuğu bırakmayı düşündü

Scarlett Johansson, Variety dergisine verdiği röportajda kaybettiği başroller hakkında konuştu. Johansson, 2011’de çok istediği iki rolün Emily Blunt ve Sandra Bullock’a kaptırmasının ardından sektörü bırakmayı düşündüğünü söyledi. ‘Yerçekimi’ filminde başrolü Bullock’a kaptıran Johansson “O rolü çok istiyordum. Bu bir nevi bardağı taşıran son damla oldu. Kendimi gerçekten hüsrana uğramış ve umutsuz hissediyordum. Acaba doğru işi mi yapıyorum? diye düşündüm” dedi.

Sandra Bullock’ın başrolünde yer aldığı ‘Yerçekimi’ yedi dalda Oscar kazanmıştı.

Scarlett Johansson’ın talihi, Emily Blunt’ın Marvel filminden çekilmek zorunda kalması ve kendisine rolün yeniden teklif edilmesiyle değişti. Ancak ünlü oyuncu yine de ‘Yerçekimi’ filminde yer alamamasını belli ki aradan geçen 12 yıla rağmen unutamamış.

Veda kervanına Aerosmith de katılıyor: Bu son olacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.