Scarlett Johansson mü büyük yoksa dinozor mu, göreceğiz

Hollywood Reporter sinema dünyasında heyecan uyandıran bir iddiada bulundu. Sitede yer alan habere göre Scarlett Johansson yeni Jurrasic Park filminin başrolünde yer alabilir.

Kültür Sanat 28 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Hollywood’un kült serilerinden Jurassic Park’ın yeni filmi için yıldız ismin adı geçiyor. Scarlett Johansson’ın yeni bir Jurassic Park filminin başrolünü üstlenmek üzere görüşmeler yaptığı iddia edildi. Habere göre iki kez Oscar’a aday gösterilen oyuncu Marvel’daki rol arkadaşı Chris Pratt’in ardından dinozor serisinin son filminde başrol oynayabilir. Hatırlanacağı üzere Chris Pratt 2015 yapımı Jurassic World ve onun iki devam filminde başrol oynamıştı. Serinin son filmi yapımın orijinal yıldızları Sam Neill ve Laura Dern’i geri getirmişti. Film dünya çapında bir milyar doların üstünde hasılat elde etmişti. Tüm Jurassic filmleri toplamda dünya çapında altı milyar doların üstünde gişe hasılatı elde etti.

Scarlett Johansson için az bir süre kaldı

Jurrasic Park evreninde yeni bir karakter olarak karşımıza çıkması planlanan Scarlett Johansson’un kararını bildirmesi için fazla zamanı kalmadı. Zira filmin 2025 yılı içinde gösterime girmesi hedefleniyor. Filmin ilk olarak 2022 yapımı ‘Suikast Treni’nin yönetmeni David Leitch tarafından yönetilmesi planlanıyordu ancak Leitch şubat ayında projeden ayrıldığını açıklamıştı.

Scarlett Johansson’un oynaması planlanan yeni Jurrasic Park’ın rakipleri ise ‘Superman: Legacy’ ve Görevimiz Tehlike 8 olacak. Amerikalı oyuncu son olarak Wes Anderson’ın ‘Asteroid City’sinde ve Kristin Scott Thomas’ın yönettiği, prömiyeri geçen yıl Toronto film festivalinde yapan ‘North Star’da rol aldı. Ancak bu film henüz gösterime girmedi. Öte yandan oyuncunun ilk yönetmen deneyimi için de hazırlandığı biliniyor.

Scarlett Johansson ilk kez yönetmen koltuğundaScarlett Johansson ilk kez yönetmen koltuğunda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.