Scarlett Johansson ilk kez yönetmen koltuğunda

Scarlett Johansson yeni filmiyle geliyor. Ama bu kez yönetmen koltuğunda. 'Eleanor the Great' adını taşıyan filmin yönetmenliğini üstlenen Hollywood yıldızının yapımında yer alacak oyuncu kadrosu da belli oldu.

Kültür Sanat 25 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Scarlett Johansson filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstleniyor.

Scarlett Johansson yeni bir filmle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ama bu kez kameranın arkasında olacak. En son Wes Anderson’ın ‘Asteroit Şehir’ filminde başrolde yer alan oyuncu bu kez yönetmen koltuğuna oturacak. Variety‘deki habere göre ödüllü oyuncu filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstleniyor. İsminin ‘Eleanor the Great’ olduğu açıklanan filmin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Scarlett Johansson’un filminin gösterim tarihi belli değil

Oyuncu Scarlett Johansson’un bu ilk yönetmenlik deneyimde rol alacak isimler June Squibb, Chiwetel Ejiofor ve Jessica Hecht. TriStar Pictures ve Sony Pictures Classics’in ortak projesi olan filmin izleyiciyle ne zaman buluşacağı şimdilik açıklanmadı. 90 yaşındayken en yakın arkadaşı ölen Eleanor Morgenstein’ın hayata yeniden tutunabilme hikâyesini anlatan filmin ana mekânları Florida ve New York olacak.

Ukrayna Savaşı'nın gölgesinde kültür sanatta cadı avı ve sansürUkrayna Savaşı’nın gölgesinde kültür sanatta cadı avı ve sansür

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.