Bakan Nebati’nin selamlamak istediği statta da Hizbullah protestosu

Statlardaki HÜDA PAR tepkisi dinmiyor. Fenerbahçe’nin protestosunun ardından dün Ekonomi Bakanı’nın da selamlamaya gittiği Mersin İdman Yurdu- Yomraspor ve Galatasaray-Sivasspor maçlarında da protesto sesleri yükseldi

Siyaset 21 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısı olmakla suçlanan HÜDA PAR’ın cumhur ittifakı listelerinden aday olarak Meclis’e 4 vekil sokması, toplumun farklı kesimlerinden protestolara konu olmaya devam ediyor.

HÜDA PAR protestolarının son adresi ise yine bir stattı, üstelik Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati’nin selamlamak için heveslendiği bir stat.

Mersin İdman Yurdu’nun, Yomraspor’u yenerek şampiyon olduğu ve 2. Lig’e yükseldiği maç sonunda tribünleri selamlamak isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yurttaşların protestosuyla karşılaştı. Taraftarlar hep bir ağızdan “Meclis’te Hizbullah istemiyoruz” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı.

 

 

Dün ayrıca Galatasaray’ın Süper Lig’de Sivasspor’u ağırladığı maç öncesi de taraftarlar, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ tezahüratı yaptı.

 

 

Fenerbahçe’nin sloganı PFDK’de

Statlarda HÜDA PAR’a karşı protesto ateşini ilk Fenerbahçeli taraftarlar yakmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçındaki “çirkin” ve “kötü” tezahürat nedeniyle PFDK’ye sevk edildiği belirtildi.

Fenerbahçe – Trabzonspor karşılaşmasında Fenerbahçeli taraftarlar, HÜDA PAR’ın Meclis’e girmesine tepki göstererek “Meclis’te Hizbullah istemiyoruz” sloganları atmıştı.

 

Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildiFenerbahçe PFDK’ya sevk edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.