Bir küçük partiden daha Kılıçdaroğlu’na ikinci tur desteği

Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleri öncesi bir partiden daha Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı çıktı. AS Parti lideri Cavit Kayıkcı, “Gökte Samanyolu galaksisini fethetse bile artık bu iktidarın da onun eseri yeni sistemin de değişmesi gerekir" dedi.

Siyaset 24 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Türkiye’de adı ‘As Parti’ olan bir parti varmış. Seçime katılmayan, kaç oy aldığı da bilinmeyen bu partinin Genel Başkanı Cavit Kayıkcı, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.
Kayıkcı, konuyla ilgili bugün yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“Gökte Samanyolu galaksisini fethetse bile artık bu iktidarın da onun eseri yeni sistemin de değişmesi gerekir. Mahşere kadar iktidar hevesine demokrasi söylemi, milli İrade söylemi kılıf olamaz. Gerçek demokrasi iki dönem seçildikten sonra kendi isteği ile adaylıktan çekilmektedir. Bu bakımdan seçimin ikinci turunda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi beyan ediyor kendisine seçimde başarılar diliyoruz.”

Adalet Partisi lideri ‘Ata İttifakı dağıldı’ dedi, Kılıçdaroğlu’na desteğini yinelediAdalet Partisi lideri ‘Ata İttifakı dağıldı’ dedi, Kılıçdaroğlu’na desteğini yineledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler