Taylor Swift ‘Midnights’ı çok sevdi: Yeni versiyon yolda

Taylor Swift, 'Midnights' albümünü çok sevdi. Şarkıcı, 2022'de çıkardığı albümün yeni bir versiyonunu daha yayınlayacak. Bu sürümde, rapçi Ice Spice ile birlikte sevilen 'Karma' parçasının remiksi ve Lane Del Rey ile birlikte seslendirdiği 'Snow on the Beach' şarkısının yeni versiyonu yer alacak.

Kültür Sanat 26 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Taylor Swift, 'Midnights' albümü turnesi için ABD'nin Foxborough şehrinde yağmur altında sahnedeydi. Fotoğraf: Taylor Swift/ Twitter

Taylor Swift, ‘Midnights’ albümünün ‘Midnights: Til Dawn’ adlı yeni bir sürümünü duyurdu. Şarkıcının Ekim 2022’de yayınladığı albüm, yaşadığı 13 uykusuz gecenin hikayesini anlatan 13 şarkıdan oluşuyordu. Swift’in 1o. stüdyo albümü ‘Midnights’ta şarkıcının Lane Del Rey ile birlikte düet yaptıkları ‘Snow on the Beach’ isimli bir şarkı yer alıyordu.

 

‘Lana’yı seviyorum’

Swift’in sosyal medyadan duyurduğuna göre yayınlanacak yeni sürümde bu şarkının yeni bir versiyonu paylaşılacak. Şarkının orijinal albüm versiyonundaki düet Rey’in sesinin neredeyse duyulmaması ve sadece çok kısa bir bölümde yer alması nedeniyle eleştirilmişti. Swift, Twitter paylaşımında, ‘Lana ve ben ‘Snow on the Beach’in yeni bir versiyonunu kaydetmek için stüdyoya geri döndük. Lana’yı seviyorum’ dedi. Bu versiyonda ayrıca rapçi Ice Spice ile birlikte sevilen ‘Karma’ parçasının remiksi de yer alacak.

Konserlerine devam eden şarkısı yeni albümün CD versiyonunun da yayınlanacağını söyledi. New Jersey stadyum konserinde albümün satılacağı bir stant kurulacak. Albüm ayrıca şarkının kendi internet sitesinden de sipariş edilebilecek.

Taylor Swift'le sahnede aşk başkadırTaylor Swift’le sahnede aşk başkadır

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.