Sam Smith turneye ara verdi: Ses tellerini dinlendirecek

Sam Smith, Manchester'daki konseri sırasında sesinin kısılması üzerine sahneyi terk etmişti. Konserin başında yaşanan olayın ardından doktorlar tarafından testlere tabi tutulan İngiliz müzisyene konser yasağı geldi. 31 yaşındaki yıldız ses tellerini dinlendirmek için konserlerini iptal etti.

Kültür Sanat 27 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Sam Smith'in rahatsızlığı nedeniyle Birmingham ve Glasgow konserleri ertelendi.

Sam Smith, rahatsızlığı nedeniyle turnesinindeki konserlerini erteledi. Ses tellerinde sorun yaşayan İngiliz müzisyen, doktorların tavsiyesi üzerine konser programına ara verdi. Geçen yıldan bu yana ‘Unholy’ şarkısıyla en çok dinlenenler listesinden inmeyen Smith, geniş çaplı turnesine nazar değdi. 31 yaşındaki müzisyen, Manchester konserine henüz dördüncü şarkısındayken ses tellerindeki sorun performansını erkenden sonlandırmıştı.

İngiliz müzisyen Sam Smith’in sözcüsü Instagram’da yaptığı açıklamada, sağlık görevlilerinin “tam bir ses istirahati” önerdiğini belirterek müzisyen bu durumdan ötürü çok üzgün olduğunu da sözlerine ekledi. Doktorlarının yaptığı açıklamaya göre Smith, şarkı söylemeye devam ettiği takdirde ses tellerinde kalıcı hasar oluşabilir. Bu kritik açıklamanın ardından turne programına ara veren Smith, Birmingham ve Glasgow konserleri için bilet alan hayranlarına isterlerse ücreti iadesi yapacaklarını belirtti. Ancak hayranlarının büyük bölümü önümüzdeki haftaya ertelenen konsere katılma konusnda ısrarcı.

Instagram hesabından yaptığım paylaşımla da rahatsızlığını hayranlarına duyaran Smith, her iki konserin önümüzdeki haftaya ertelendiğini açıkladı. Tam da yılın hit şarkısı ‘Unholy’yi seslendirirken Manchester konserine ara vermek zorunda kalan Sam Smith, ada turunun ardından İsrail, Romanya, İsviçre, Fransa ve Finlandiya’da da konser verecek. Turnesinin Avrupa ayağını Pori kentinde noktalayacak olan Smith, sonrasında Hong Kong’da hayranlarıyla buluşmak üzere Asya’ya gidecek. İngiliz müzisyen Hong Kong’tan sonraki rotaları ise sırasıyla Japonya ve Filipinler olacak.

Taylor Swift 'Midnights'ı çok sevdi: Yeni versiyon yoldaTaylor Swift ‘Midnights’ı çok sevdi: Yeni versiyon yolda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.