Keanu Reeves sahnelere geri döndü. Üstelik albüm de yolda

Keanu Reeves, üyesi olduğu Dogstar grubu ile birlikte 20 yıllık bir aranın ardından ilk kez halka açık bir performans sergiledi. John Wick ile yılın en iyi performanslarından birine imza atan Reeves'in uzun yıllar sonra müzikte yapacakları ise merak konusu. Albüm de yolda.

Kültür Sanat 30 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Keanu Reeves, eski grubu Dogstar ile aynı sahneyi paylaştı.

Keanu Reeves kendisi açısından oldukça verimli bir yıl geçiriyor. Son John Wick filmiyle sinema salonlarına bereket olup yapan Reeves, yapımın gişede yakaladığı başarı kadar sergilediği oyunculuk performansıyla da büyük beğeni topladı. Ancak elbette Keanu Reeves’in maharetleri John Wick ile sınırlı değil. Beyrut doğumlu 58 yaşındaki oyuncu bu kez de müzisyen yönüyle insanların karşısına çıktı.

Reeves ve Mailhouse markette tanışıp grup kurdu

Keanu Reeves , 2023 BottleRock Napa Valley Festivali’nde yıllar önce bir parçası olduğu rock grubu Dogstar ile yeniden bir araya geldi. Matrix’in yıldızı 20 yılı aşkın bir süredir ilk kez topluluk önünde grupla birlikte bas çaldı. Grup arkadaşı Robert Mailhouse, canlı bir kalabalık önünde sahne almadan önce Reeves’e bazı tavsiyelerde bulundu. Mailhouse, basına aktardıığına göre, performansı esnasında Keanu Reeves’e “Çok pozitifti. ‘Müziği dinleyin. Sadece şarkının içinde ol, oradan devam edecek” demiş. Öte yandan Reeves de “Birlikte çalmayı özledim, birlikte yazmayı özledim, birlikte konser vermeyi özledim. Bu her zaman özlediğim bir şeydi,” diyor ve sözlerine bir müjdeyi ekliyor. Reeves grubun diğer üyelerine bir araya gelmeleri şerefine yeni bir albüm kaydetmeleri gerektiğini söyleyince bu görüş, topluluğun diğer bireyleri tarafından da kabul görmüş.

Dogstar adlı rock grubu 1991 yılında Keanu Reeves ve Robert Mailhouse’un bir süpermarkette tanışıp arkadaşlığa başlamalarıyla kuruldu. Reeves grubun basçısı ve geri vokalisti, Robert Mailhouse ise davulcu ve perküsyoncusu olarak sahede görev yapıyor. Gregg Miller bir yıl sonra gruba baş gitarist ve vokalist olarak katıldı. Miller 1995 yılında gruptan ayrıldı. Bret Domrose gruba 1994 yılında gitarist ve vokalist olarak katıldı fakat Gregg Miller’ın ayrılığı sonrası grubun vokalistliğini o devraldı.

Aranızda Casey Reeves diye birini tanıyan var mı?Aranızda Casey Reeves diye birini tanıyan var mı?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.