Terminatör’den Bruce Willis’e destek: Kahramanlar emekli olmaz

Aksiyon sinemasının starı Arnold Schwarzenegger, verdiği bir söyleşide demans hastalığı nedeniyle emekliliğe ayrılan usta oyuncu Bruce Willis'e moral ve destek selamı gönderdi: "Aksiyon kahramanları emekli olmaz, geri döner."

Kültür Sanat 30 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
İkili daha önce 'Maymunlar Cehennemi/The Expendables' serisinde birlikte çalışmıştı.

Kahramanlar kendi aralarında yarışabilir ama yeri geldiğinde birbirine destek olmasını da bilir. Terminatör filmlerinin yıldızı Arnold Schwarzenegger de kendisi gibi bir diğer efsane ‘Zor Ölüm/Die Hard’ yıldızı Bruce Willis’e moral ve destek verdi.

‘Ölümsüz’, ‘Altıncı His’, ’12 Maymun’ gibi birçok filmde oynayan Hollywood’un efsanevi aktörü Willis, geçen yıl sağlık sorunları nedeniyle kariyerini noktalamış, ailesi oyuncunun demans hastası olduğunu açıklamıştı.

‘Willis büyük bir yıldız’

Schwarzenegger verdiği bir röportajda, meslektaşının zorunlu emekliliği hakkında sorulan soruları onu överek yanıtladı. Willis’i muhteşem bulduğunu söyleyen Schwarzenegger, oyuncunun çok büyük bir yıldız olduğunu ve daima öyle hatırlanacağını söyledi. İkili, ‘Cehennem Melekleri 2 /The Expendables 2’ filminde birlikte rol almıştı. Schwarzenegger ayrıca sağlık sorunları nedeniyle kariyerini noktalayan Willis’e bir de moral selamı gönderdi: “Bilirsiniz, aksiyon kahramanları emekli olmaz, geri döner.”

Willis film ve televizyondaki 40 yıllık kariyeri boyunca bir Altın Küre ve iki Emmy kazanmış, gişe rekorları kıran filmlerde rol almıştı. Öte yandan 75 yaşındaki Schwarzenegger, Netflix dizisi ‘Fubar’ ile kariyerinde bir ilke imza atarak ilk kez bir dizinin başrolünde yer alıyor. Casusluk macerasına atılan baba kız hikayesinin ilk sezonu sekiz bölümden oluyor. Oyuncuya dizide Monica Barbaro eşlik ediyor.

50 yıl sonra 'Devlet ve Tabiat' ve 1973 kavşağında politik şiir50 yıl sonra ‘Devlet ve Tabiat’ ve 1973 kavşağında politik şiir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.