Son durum: “Bruce Willis yaşama sevincini kaybetti”

"Bruce Willis yaşama sevincini kaybetti" Bu sözler 'Mavi Ay' dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron'a ait. 1980'lere damga vuran diziyle ün kazanan Willis'i ziyaret eden Caron oyuncunun konuşma yeteneğini de büyük ölçüde kaybettiğini açıkladı. Yıldız oyuncuya geçen yıl demans teşhisi konmuştu.

Kültür Sanat 14 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Bruce Willis’in sağlık durumu hakkındaki gelişmeler pek iç açıcı değil. Hollywood yıldızını ziyaret eden ‘Mavi Ay’ dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Geçen yıl demans teşhisi konan aktörü ziyaret eden Caron, Willis’in konuşma yetisini kaybettiğini söyledi. Oyuncunun şu anki sağlığı hakkında açıklamalarda bulunan Caron 68 yaşındaki yıldızın yaşam sevincini kaybettiğini sözlerine ekledi.

Bruce Willis artık konuşamıyor

1980’lerin ikinci yarısına damga vuran ‘Mavi Ay’ dizisiyle büyük beğeni toplayan Bruce Willis sonrasında ‘Zor Ölüm’ serisiyle sinema tarihinin en çok izlenen oyuncularından olmayı başarmıştı. NTV’de yer alan habere göre Glenn Gordon Caron “Onunla vakit geçirdiyseniz ondan yaşama sevinci ondan daha yüksek kimse olmadığını bilirsiniz. Hayatı seviyor, her sabah uyanıp dolu dolu yaşamaya bayılıyordu. Şimdi hayatı bir paravandan izliyormuş gibi. Ziyaretimin ilk bir ila üç dakikası içinde kim olduğumu anladığını hissediyorum. Tam konuşamıyor. Eskiden kitap okumayı çok severdi ama şimdi okuyamıyor” dedi.

Hollywood yıldızının sağlık durumu hakkında açıklamalarını sürdüren Caron son olarak şöyle dedi: “Dil becerisi yok artık onun ama yine de hâlâ Bruce. Birlikteyken onun Bruce olduğunu biliyorsunuz ve orada olduğu için minnettar oluyorsunuz.”

Fragmanlı Vizyon Raporu: Dokuz filmlik haftanın müjdesi Mustafa Kemal sinemada göründü!Fragmanlı Vizyon Raporu: Dokuz filmlik haftanın müjdesi Mustafa Kemal sinemada göründü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.