Galatasaray şampiyonluklara doymuyor: Bu kez sanalda zafer geldi

Galatasaray, bu sezon ilki düzenlenen eSüper Lig finalinde Trabzonspor’u mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Salı akşamı Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden kulüp, bu kez de sanal dünyada mutlu sona uzandı.

Spor 1 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Galatasaray, eSüper Lig'de de şampiyon.

Bu sezon ilki düzenlenen eSüper Lig’de final karşılaşması oynandı. Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki mücadele büyük çekişmeye sahne oldu.

İlk iki maçı Kaan Tüzün’le Galatasaray kazandı. 3. maçı da kazanması halinde eşleşmeyi sıfırlayacak olan Tüzün bu fırsatı değerlendiremedi ve Mert Altıntop’la Trabzonspor seriyi 2-1’e getirdi. Ancak bir sonraki maçı kazanan Galatasaray seriyi sıfırlayıp son 5 maçlık bölüme geçilmesini sağladı.

Galatasaray şampiyonluğu sabahlara kadar kutladı: “Kupa derbide Ali Sami Yen’de”Galatasaray şampiyonluğu sabahlara kadar kutladı: “Kupa derbide Ali Sami Yen’de”

Son bölümde ilk 4 maç ikişer galibiyet olmak üzere taraflar arasında paylaşıldı. Şampiyonluk son maça kaldı. Bütün bir sezonun baskısını üstünde taşıyan Kaan ve Mert ikilisi kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı kazanan Kaan Tüzün ve Galatasaray eSüper Lig ilk sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Trabzonspor ikinci, Alanyaspor ise üçüncülük ödüllerini aldı.

Turnuvada Bafetimbi Gomis’le 32 gol atan Kaan Tüzün, turnuvanın gol kralı olarak 5 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Gerçekte değil ama sanalda Dünya Kupası’na gidiyoruzGerçekte değil ama sanalda Dünya Kupası’na gidiyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.