İmam ve eşi kanlar içinde ölü bulundu: Katil oğulları çıktı

Konya'da İmam Hüseyin Çoban ile eşi Münevver evlerine gelen dünürleri tarafından kanlar içinde ölü bulundu. Katil zanlısı ise oğulları çıktı ve suçunu itiraf etti.

Gündem 3 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Konya'da imam Hüseyin Çoban ile Münevver Çoban evlerinde ölü bulundu.

Konya’nın Çumra ilçesinde 2 katlı müstakil bir evde imam olan 55 yaşındaki Hüseyin ve eşi 51 yaşındaki Mürüvvet Çoban oturuyordu. Çiftin 3 çocukları vardı ve bu çocuklardan biri anne ile babasından haber alamayınca endişeye kapıldı. Aynı mahallede oturan kayınpederine durumu bildirince acı bir olayla karşı karşıya kaldılar.

Çiftin kızlarının durumu anlattığı kayınpederi, Hüseyin ve Mürüvvet Çoban’ın oturduğu eve gitti. Kilitli olmayan kapıdan eve giren dünürleri, çifti kanlar içerisinde yatarken buldu. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Çoban çiftinin tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Çiftin cansız bedeni, savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çumra Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin ise katilin kim olduğunu bulmak için başlattığı çalışma çok sürmeden sona erdi. Cinayet şüphelisi olarak çiftin oğulları Mücahit Çoban suçunu itiraf etti. Çoban’ın ifadesinde, “Annem ve babamı nasıl öldürdüm, aklım ermedi. Nasıl oldu bilemiyorum” dedi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çoban çiftinin cenazeleri Konya Şehir Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından İçeriçumra Mahallesi’nde toprağa verildi.

Hayvanları korurken tacizci iftirasıyla linç edilip öldürülmüşHayvanları korurken tacizci iftirasıyla linç edilip öldürülmüş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.