Adana sıra gecesiyle stres attı, Murat Sancak oyuncuları elleriyle besledi

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sezonun bitimine bir hafta kala uzun yolculuğun stresini sıra gecesinde attı. Murat Sancak’ın futbolcuları elleriyle beslediği görüntüler dikkat çekti.

Spor 7 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Sancak oyuncuları ve teknik ekibi elleriyle besledi.

Adana Demirspor’da sezonun yorgunluğu sıra gecesinde atıldı. Ligi 4. sırada bitirmesi garanti olan Adana’da Murat Sancak, teknik direktör Vincenzo Montella, teknik kadro ve oyuncular bir araya geldi. Sıra gecesinde Sancak, çiğ köfte sıkıp tavana yapıştırırken kesilen pastayı kendi elleriyle teknik ekibe ve oyunculara yedirdi.

Sancak, Vincenzo Montella’ya kesilen pastayı elleriyle yedirdi.

Sancak, “Sezon sonuna geldik. Hayırlısıyla yarın son maçımızı yapacağız ve bu sezona son noktayı koyacağız. Sezon finali pastasını önceden kesiyoruz” açıklamasında bulunduğu gecede halaylar çekildi ve oyun havalarıyla eğlenildi.

Sancak’tan oyuncularına çiğ köfte jesti.

Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nı müzesine götürmesi halinde gelecek sezon Konferans Ligi elemelerine katılmaya hak kazanacak.

Murat Sancak kupada rengini açıkladı: Fenerbahçe için dua ediyorMurat Sancak kupada rengini açıkladı: Fenerbahçe için dua ediyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.