‘Eksik’ maçta Adana Demirspor, Beşiktaş’ı konuk ediyor

Erteleme maçında Adana Demirspor ile Beşiktaş eksik kadrosularıyla sahaya çıkıyor. Kalesinde büyük sorun yaşayan Adana ekibinde file bekçisi olarak Vedat Karakuş görev yapacak.

Spor 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Vedat Karakuş, bu sezon Süper Lig'de ilk maçına çıkacak.

Avrupa maçları nedeniyle ertelenen 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor, Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma bugün saat 20.00’da başlayacak. Mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak verilecek.

3 saniyede Beşiktaş Token! Çebi'den istifasını isteyen taraftara davet3 saniyede Beşiktaş Token! Çebi’den istifasını isteyen taraftara davet

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Lacivert mavililerde Kasımpaşa karşısında kırmızı kart gören kaleci Ertaç Özbir ve futbolcular Benjamin Stambouli ve Kevin Rodrigues Beşiktaş maçında sahada olamayacak. Erteleme maçı sonrası lisansı çıkarılan kaleci Muhammedaliyev ve TFF listesine dahil edilmeyen Goran Karacic de kadroda bulunamıyor. Ev sahibi ekipte tek kaleci olarak kalan Vedat Karakuş Beşiktaş karşısında forma giyecek. Bu sezon henüz forma giyemeyen Vedat Karakuş geçen sezon Adana Demispor formasını iki kere terletti. Adana ekibinde yeni transferler Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin ve Yılmaz Aktaş da statü gereği maç kadrosunda olmayacak.

Beşiktaş'ta imdada Rahmi Koç yetişti! Tüpraş Stadı...Beşiktaş’ta imdada Rahmi Koç yetişti! Tüpraş Stadı…

Beşiktaş’ta 5 eksik

Beşiktaş’ta statü gereği forma giyemeyecek üç isim bulunuyor. Gökhan İnler, Tayfur Bingöl ve Eric Bailly Adana’ya gidecek kafilede yer almadı. Sakatlıkları devam eden Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan da Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.