Fatih Terim’in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu: Hesabın çalındığı ortaya çıktı

Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, dün öğle saatlerinde Instagram Hikayelerinden Ali Koç’la olan bir videosunu paylaştı. Görsel saniyeler içinde kaldırıldı. Ancak paylaşım kısa sürede yayıldı. Terim, hesabının çalındığını duyurdu.

Spor 7 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Terim'in hesabı hacklendi, Ali Koç'lu paylaşım saniyeler içinde yayıldı.

Galatasaray ve Türk futbolunun en önde gelen teknik direktörlerinden Fatih Terim, bu kez de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla olay oldu. Terim, Instgram Hikayeden paylaştığı videoyla gündeme bomba gibi düştü.

Deneyimli teknik direktör, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kadrajda olduğu ve kendisinin çay içtiği bir görseli paylaştı. Bir takipçisinin paylaştığı ve Terim’in hesabını etiketlediği görsel, Terim tarafından kendi hesabındaki hikayelere eklendi. Fotoğraf kısa süre içinde silindi. Ancak söz konusu kısa süre görselin yayılmasına yetti. Malum olay üzerine ilk açıklama Necati Ateş’ten geldi. Ateş “Fatih Terim hocamın instagram hesabı hacklenmiştir. Hesabından kontrolü dışında yapılan ve farkedilince silinen paylaşımı dikkate almayınız” şeklinde bilgilendirme yaptı.

Fatih Terim görselin kaldırılmasının ardından “Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim” şeklinde açıklama yaptı.

Türkiye Kupası finalinde Atilla Karaoğlan düdük çalacakTürkiye Kupası finalinde Atilla Karaoğlan düdük çalacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.