Kulüpler Birliği Ali Koç’la ‘Devam’ dedi

Kulüpler Birliği Vakfı genel kurul toplantısında bir araya geldi. Toplantıda tüm başkanlar, Ali Koç’un başkanlık görevine devam etmesi için fikir birliğine vardı.

Spor 21 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanı olarak yola devam etti.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın genel kurul toplantısında başkanlık konusu görüşüldü. Söz konusu görüşmeden Ali Koç’un görevine devam etmesi kararı çıktı.

Koç başkan seçildikten sonra çeşitli açıklamalarda bulundu. Başkan, yabancı kuralı hakkında “9+2 nasıl gündeme geldi anlamış değiliz. 8+3 devam ediyor. Hedefimiz geçen sezonun devre arasına kadar 5 yıllık kuralı devreye sokmaktı ama olmadı. Şimdi hedefimiz Aralık ayına kadar son karar verilip bu tartışmaların 5 yıllığına rafa kalkması.” dedi.

Koç Fenerbahçe’deki transfer görüşmeleriyle alakalı “Aklımızın ucundan geçmeyen isimler dolanıyor. Biz de bazen acaba bizim yerimize başka biri mi pazarlık yapıyor diye merak ediyoruz.” şeklinde değerlendirmede bulundu. Koç ayrıca “Türki Cumhuriyet’teki oyuncular, Türk pasaportu olan oyuncular için rica ettik. Kuralı yürürlüğe soktular. Her istediğimiz oluyor mu, hayır! Taleplere göre TFF elinden geldiği gibi karşılık veriyor.” dedi.

Fenerbahçe yeni stoperine kavuştu: Rodrigo BecaoFenerbahçe yeni stoperine kavuştu: Rodrigo Becao

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.