Galatasaray taraftarı üç yıl sonra Kadıköy’de

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde konuk ekibin 2079 taraftarı Kadıköy Ülker Stadyumu'na gidebilecek.

Spor 21 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Galatasaray taraftarının olduğu Kadıköy'deki son derbide sarı kırmızılılar 3-1 galip gelmişti.

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu 24 Aralık Pazar akşamı 19.00’da oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray derbisi için toplandı. Kuruldan çıkan karara göre Galatasaray taraftarları Kadıköy Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki misafir tribününde yerlerini alabilecek.

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde: “İl Spor Güvenlik Kurulu 24.12.2023 Pazar Günü saat 19.00’da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray maçına 2079 deplasman takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Deplasman takım seyircisi, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na toplu olarak giriş yapabilecektir.”

Fred'in atılma nedeni belli oldu: KüfürFred’in atılma nedeni belli oldu: Küfür

Böylelikle Galatasaray taraftarı üç yıl sonra deplasman tribününde olacak. Bundan iki hafta önce oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde de sarı-lacivertli ekibi destekleyen taraftarlar Tüpraş Stadyumu’nun deplasman tribününde yerlerini almıştı. Pazar günkü maç saat 19.00’da başlayacak ve ligin ilk iki sırasındaki ekibi karşı karşıya getirecek.

Oldu da bitti... Galatasaray kısa yol tuşuna bastıOldu da bitti… Galatasaray kısa yol tuşuna bastı

Galatasaray taraftarı Kadıköy’de en son 2019-2020 sezonunda 23 Şubat 2020 tarihinde Süper Lig’in 23. haftasında oynanan derbide takımının yanındaydı. O mücadeleden 3-1’lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar sarı-lacivertlileri 20 yıl sonra sahasında mağlup etmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.