Fenerbahçe, Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanmasını istiyor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının İstanbul veya Samsun’da oynanması için önerge verdi. Önerge, Yönetim Kurulu’nda kabul gördü.

Spor 6 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe de Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanmasından yana.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde düzenleneceğini açıkladı. İlk açıklamaya göre mücadele 30 Aralık Cumartesi akşamı oynanacaktı ancak son bilgilere göre tarih değişti, maç 29 Aralık’a alındı. Karşılaşma, El Nassr’a da ev sahipliği yapan El Awwal Stadyumu’nda oynanacak.

Ancak maçın burada oynanmasını istemeyenlerin sayısı artıyor. Daha önce iki takımın taraftar grupları karara tepki gösterdi. Galatasaray’da Asbaşkan Metin Öztürk de yaptığı açıklamayla Cumhuriyet’in 100. yılında oynanacak maçın ülke sınırları içinde tertip edilmesinin doğru olacağını öne sürdü. Son olarak dün gerçekleşen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda sarı-lacivertli kurul, maçın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu veya Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanması için önerge sundu. Önerge yönetim tarafından da kabul gördü.

Fenerbahçe, Karadeniz'in hırçın dalgalarını bir türlü aşamıyor!Fenerbahçe, Karadeniz’in hırçın dalgalarını bir türlü aşamıyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.