Samsunspor’dan üç gün arayla aynı senaryo

İlk galibiyetini haftasonu Hatayspor'u 1-0 geriden gelerek uzatmalarda bulduğu golle 2-1'lik skorla alan Samsunspor erteleme maçında İstanbulspor'u aynı şekilde yendi. Bu sonuçla Samsunspor son sıradan kurtularak bir üstteki rakibi ile yer değiştirdi.

Spor 9 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Samsunspor, İstanbulspor karşısında üç puana uzatma dakikalarında bulduğu golle uzandı.

Ligin son iki sırasında bulunan iki takım Samsunspor ve İstanbulspor sağanak nedeniyle yarıda kalan 4. hafta Süper Lig maçını tamamlamak için sahaya çıktı. Geçen hafta sonu Hatayspor karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 kazan Karadeniz ekibi ilk üç puanı almıştı.

Samsunspor, İstanbulspor karşısında da benzer bir senaryo yaşadı. Konuk ekip, 41. dakikada öne geçti. Osman Çelik’in uzaklaştırmaya çalıştığı topu Muammer Sarıkaya penaltı noktasına gönderdi. Stoper Rick Van Drongelen’in arkasına sarkan Emir Kaan Gültekin gelişine düzgün bir vuruşla kaleci Okan Kocuk’un solundan topu Samsunspor filelerine gönderdi. İlk yarı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle bitti.

Etik Kurulu sordu, Ali Koç yanıtladı! 'Sözlü ifade alın'Etik Kurulu sordu, Ali Koç yanıtladı! ‘Sözlü ifade alın’

70’te Samsunspor’un sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu kullanan Soner Aydoğdu’nun yerden vuruşu kimseye değmeden kaleci David Jensen’i geçti ve karşılaşmaya denge geldi. 90’da Samsunsporlu Soner Aydoğdu’nun yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. 90+3’te topun başına geçen Marius Mouandilmadji’nin vuruşunu kaleci çıkardı. Dönen topu Nanu içeri çevirdi ve Bennasser topu ağlarla buluşturdu. Maç 2-1 biterken Samsunspor, puanını sekize çıkardı ve son sıradaki yerini beş puanlı İstanbulspor’a bıraktı.

İşte Mehmet Büyükekşi'nin yeni formülü: İki MHKİşte Mehmet Büyükekşi’nin yeni formülü: İki MHK

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.