Kim Kardashian’a övgüler: Zachary Quinto açık fikirliliğinden ve yeteneğinden etkilenmiş

Kim Kardashian ilk büyük oyunculuk deneyimi için 'American Horror Story'nin 12. sezon kadrosuna dahil oldu. Özellikle kendisi düşünülerek yazılmış bir rolü üstlenecek Kardashian, ekip arkadaşlarından tam not aldı. Oyuncu Zachary Quinto, Kim Kardashian'a övdü, yeteneğinden etkilendiğini söyledi.

Kültür Sanat 12 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kim Kardashian özellikle kendisi düşünülerek yazılmış bir rolü üstlenecek.

Ryan Murphy’nin yaratıcısı olduğu ‘American Horror Story’nin yeni sezonu, her zamankinden daha fazla ses getirecek gibi görünüyor. Zira dizinin 12. sezonuna gezegenin belki de en ünlü isimlerinden Kim Kardashian katıldı. Kim Kardashian da özellikle kendisi düşünülerek yazılmış bir rolü üstlenecek. Serinin yeni sezonu, yazar Danielle Valentine’ın yakında çıkacak romanı ‘Delicate Condition’dan uyarlanacak ve adı ‘Delicate’ olacak. 

‘American Horror Story’nin çekimleri devam ederken, ekip arkadaşları da Kim Kardashian ile ilgili yorumlarını paylaşıyor. Dizinin oyuncularından Zachary Quinto da Kim Kardashian ile çalışma deneyimini anlattı. Quinto, Tribeca Film Festivali’ndeki bir röportajında People dergisine, Kardashian’ın sevecen, sıcakkanlı ve oyunculuk konusunda tavsiyeye ihtiyaç duymayacak kadar yetenekli olduğunu söyledi. 

‘Açık fikirliliğinden etkilendim’

‘Star Trek’ filmindeki rolüyle tanınan Quinto hızını alamadı, ekip arkadaşını övmeye devam etti. Açık fikirliliğinden etkilendiğini ve yeni sezonda harika bir iş çıkardığını söyledi. Quinto, 2011’de dizinin ilk sezonu ‘American Horror Story: Murder House’da yer almış ve bir sonraki sezon ‘American Horror Story: Asylum’da geri dönmüştü.

Dizinin yeni sezonunda Kardashian’a Emma Roberts da eşlik edecek. Roberts da ‘American Horror Story’ evrenine yabancı değil. Roberts ilk olarak American Horror Story: Coven’da diziye dahil olmuş daha sonra  Freak Show (2014), Cult (2017) ve Apocalypse (2018) gibi diğer sezonlarda da yer almıştı.

Emily in Paris de greve takıldıEmily in Paris de greve takıldı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.