Conor McGregor, bu kez Miami Heat maskotunu nakavt etti

Dövüş sporlarının dünyaca ünlü yıldızı Conor McGregor, ağrı kesici bir spreyin reklamını yapmak adına çıktığı basketbol sahasında Miami Heat maskotu Burnie’yi hastanelik etti.

Spor 13 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Conor bu kez de maskotu nakavt etti.

Ünlü dövüşçü Conor McGregor, bir ağrı kesici spreyin reklamını yapmak için NBA final serisi 4. maçının devre arasında Miami Heat’in evi FTX Arena’da sahaya çıktı. O sırada sahada olan Miami Heat maskotu Burnie de eğlenceli bir mizansenin ortaya çıkması amacıyla Conor’ı kışkırtan hareketlerde bulundu. Conor bu hareketlerin üzerine Burnie’ye yumruk attı, maskot yere düştü, ardından bir de yerdeyken yumruk yedi. Yerde çırpınan maskotun numaradan bu hareketleri yaptığı düşünüldü. Conor, maskotun üzerine söz konusu spreyden sıktı. Miami taraftarları yumrukları atan Conor’ı yuhaladılar. Asıl vehamet daha sonra ortaya çıktı.

Maskot Burnie’ye hayat veren Miami Heat çalışanı, yediği yumrukların etkisiyle hastaneye kaldırıldı. Ağrı kesici tedavi gören çalışan, daha sonra dinlendirilmek üzere evine gönderildi. Konu hakkında konuşan UFC Başkanı Dana White ise suçu maskota atarak “Daha önce Deontay Wilder’ı da görmüştüm. Maskotlar profesyonel dövüşçülerden yumruk yemek isterken ne yapmaya çalışıyorlar? Ne bekliyorlar ki? Ayrıca bu maskot kıyafetlerini neyden yapıyorlar…” dedi.

Karşıyaka Telekom'un hattını kesti, finalde Efes'in rakibi olduKarşıyaka Telekom’un hattını kesti, finalde Efes’in rakibi oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.