Eksik Heat, Sacramento’yu geçti

New Orleans Pelicans maçında yaşanan kavga sonrası yıldız oyuncu Jimmy Butler aldığı ceza nedeniyle takımı Miami Heat'i yalnız bıraktı. Heat bu önemli eksiğe rağmen Sacramento Kings deplasmanından 121-110'luk galibiyetle döndü.

Spor 27 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Miami Heat yıldızlarından yoksun çıktığı maçta güçlü rakibini mağlup etti.

Geçenlerde oynanan Miami Heat-New Orleans Pelicans maçında saha karıştı. Jimmy Butler, Nikola Jovic birer maç, Thomas Bryant ise üç maç ceza aldı. Miami bu önemli eksiklerle Tyler Herro ve Terry Rozier gibi isimlerden yoksun Sacramento Kings deplasmanına çıktı.

Yıldız uzunu Bam Adebayo önderliğinde galibiyete giden Heat karşılaşmayı 121-110 önde tamamladı. Bam maçı 28 sayı, 10 ribaunt, 7 asistle bitirdi. Çaylak Jaime Jacquez Jr 26 sayı üretirken kenardan gelen Kevin Love 19 sayıyla oynadı. Sacramento’da Keegan Murray 28 sayı atarken De’Aaron Fox 27 sayıyla mücadele etti. Domantas Sabonis 14 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistle triple double yaptı, fakat bu galibiyete yetmedi. Sabonis üst üste 40. maçında da double double yaparak NBA tarihinde bunu başaran 10. oyuncu oldu. Heat 57. maçında 32. kez kazanırken Doğu’da altıncı sıraya çıkıp play-off’a direkt katılma pozisyonuna geldi. Sacramento 57. maçında 24. kez kaybedip Batı’da yedinci sıraya geriledi ve play-in potasına düşmüş oldu.

İşte yeni yüzüyle Los Angeles Clippersİşte yeni yüzüyle Los Angeles Clippers

NBA’de gecenin diğer sonuçları:

Indiana Pacers-Toronto Raptors 122-130

New York Knicks-Detroit Pistons 113-111

Memphis Grizzlies-Brooklyn Nets 86-111

NBA'deki kavganın faturası çıktıNBA’deki kavganın faturası çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.