NBA’deki kavganın faturası çıktı

NBA yönetimi New Orleans Pelicans-Miami Heat maçında çıkan kavga nedeniyle iki takımdan beş oyuncuya ceza verdi. 

Spor 26 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
New Orleans'da yapılan karşılaşmayı Miami Heat 106-95 kazandı.

New Orleans Pelicans-Miami Heat 24 Şubat’ta yapılan maçın son periyodunda kafa kafaya girdi. Deplasman takımı 84-80 öndeyken New Orleans Pelicans’tan Zion Williamson boş pozsiyonda smaç yapmak üzereyken Heat’ten Kevin Love çok sert bir faul yaptı.

Faulün ardından bir anda saha karıştı. Heat oyuncuları Thomas Bryant, Jimmy Butler ile Nikola Jovic ile Pelicans’da forma giyen Jose Alvarado ile Naji Marshall birbirine girdi. Alvarado, Bryant, Butler ve Marshall’a teknik faul verildi ve oyundan ihraç edildiler.

NBA yönetimi çıkan kavgayla ilgili faturayı çıkardı. Kavgaya karışan oyunculardan Thomas Bryant ile Jose Alvarado benchi ter edip kavgaya karıştıkları için üç maç men cezası aldı. Jimmy Butler, Nikola Jovic ve Naji Marshall ise bir maçta takımlarının formasını giyemeyecek.
Alvarado cezasını New Orleans’ın Chicago Bulls’a 116-104 yenildiği maçta çekmeye başladı. Marchall da karşılaşmada oynamadı ve cezasını tamamladı. Heat forması giyen Bryant, Butler ve Jovic ise takımlarının bugün yapacağı Sacramento Kings deplasmanında oynayamayacak. Bu beş oyuncu cezalı oldukları dönemde maç başı ücretinden mahrum kalacak.

NBA'de üçüncü kez, Magic tarihinde ilk: Shaq'in forması emekliye ayrıldıNBA’de üçüncü kez, Magic tarihinde ilk: Shaq’in forması emekliye ayrıldı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.