Kobe ve Gigi Bryant heykelinin açılış tarihi belli oldu

26 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybeden Kobe Bryant ve kızı Gigi Bryant anısına Los Angeles Lakers’ın maçlarını oynadığı Crypto.com Arena önüne dikilecek heykelin açılış tarihi açıklandı.

Spor 11 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Kobe ve Gigi heykeli geliyor.

NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Kobe Bryant, kızı ve kızının takım arkadaşlarıyla ailelerinin olduğu helikopterin düşmesi sonucu 26 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybetti. Büyük trajedi basketbol ve spor dünyasını yasa boğdu.

Kariyerinin tamamını Los Angeles Lakers formasıyla geçiren oyuncunun anısına kulübün yapacağı heykelin açılış tarihi merak ediliyordu. Daily Mail’ın haberine göre Lakers’ta hem 8 hem 24 numaralı formaları terleten Bryant’ın heykelinin 8 Ağustos 2024 yani 08/08/2024 tarihinde açılacağı duyuruldu. Gelen bilgilere göre heykelde Kobe Bryant’ın yanında helikopter kazasında hayatını kaybeden kızı Gigi Bryant da yer alacak. Lakers daha önce efsane ismin 8 ve 24 numaralı formalarını emekli etmişti. Oyuncu, en büyük efsanelerin girdiği Hall Of Fame’e 2022’de kabul edilmişti.

Anthony Davis tarihi kontrata imza attıAnthony Davis tarihi kontrata imza attı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.