Telekom’dan Erdem Can’a veda

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Türk Telekom, koç Erdem Can’a veda ettiğini resmi olarak duyurdu.

Spor 17 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Türk Telekom, Erdem Can'la yolların ayrıldığını resmi olarak duyurdu.

Basketbol Süper Ligi’nde sezonu lider tamamlayan ve play-off yarı final serisinde Karşıyaka’ya elenerek sezonu tamamlayan Türk Telekom, koç Erdem Can’a veda ettiğini duyurdu.

Türk Telekom, yalnızca Türk basketbolunda değil tüm Avrupa basketbolunda ses getiren bir hikaye yazdı. Takım, mütevazı kadrosuyla başladığı sezonda EuroCup finaline kadar yürüdü. Ankara’yı adeta kalesi yapan Telekom, normal sezon süresince evinde tek bir maç bile kaybetmedi. Erdem Can’ın öğrencileri, play-off macerasına Galatasaray’ı eleyerek başladı ancak devamında Karşıyaka’ya 4 maç sonunda elendiler. Bu başarılı ve gösterişli yolculukta önemli pay sahibi olan isimse koç Erdem Can’dı.

Telekom'da Ankara havası çalıyor! Erdem Can başarının sırrını anlattıTelekom’da Ankara havası çalıyor! Erdem Can başarının sırrını anlattı

Erdem Can’ın Telekom’dan ayrılmasıyla beraber Anadolu Efes’e geçmesi bekleniyor. Halihazırda play-off final serisinde Karşıyaka’yla mücadele eden Efes’te koç Ergin Ataman Yunan ekip Panathinaikos’la anlaştı ve kulüpte son günlerini geçiriyor. EuroLeague’de ülkemizi temsil eden ekiplerden Efes’in başantrenörlük görevi için Erdem Can’la anlaşması bekleniyor.

Efes, İzmir’e şampiyon olmak için gidiyorEfes, İzmir’e şampiyon olmak için gidiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.