Hişt hişt Örümcek Adam’dan haber var!

Sony Pictures, gelecek Marvel filmlerinin tarihlerini duyurdu. Filmlerin isimleri henüz belli değil ama öne çıkan tahminler var. Tahminler doğru çıkarsa bu yıl 'Venom 3'e, Haziran 2025'te ise 'Spiderman:5'e kavuşabiliriz.

Kültür Sanat 19 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Tom Holland'lı bir 'Spiderman' filmi yolda ancak tarihi henüz belirsiz.

Marvel evreni hayranları 8 Kasım 2024 ve 27 Haziran 2025 tarihlerini şimdiden not alabilir. Hangi filmler için olduğunu henüz söyleyemeyiz ama tarihler belli. Olaylar Sony Pictures’ın, adı henüz belli olmayan iki yeni Marvel tarihinin tahmini yayın tarihlerini açıklamasıyla başladı. Bahsedilen yapımların hangileri olduğu belli olmadığı için tahmin yarışları da başladı.

Hikayeyi başa alalım. Beyazperdeye gelecek filmler belli. Başrolünde Aaron Taylor-Johnson’ın yer alacağı 18+ Marvel yapımı ‘Kraven the Hunter’ 6 Ekim’de izleyicilerle buluşurken, ilk kez bir Latin karakterin başrolde olacağı ‘El Muerto’ Ocak 2024’te vizyona girecek. Dakota Johnson’un başrolünde yer aldığı ‘Spider-Man’in yeni hikayesi ‘Madame Web’ ise 16 Şubat’ta gösterilecek.

‘Venom 3’, ‘Gladyatör 2’nin karşısına çıkacak mı?

Hal böyleyken açıklanan tarihlerden 8 Kasım 2024 için ‘Venom 3’ ismi öne geçiyor. Zaten 2024 ortalarında vizyona girmesi planlanan Tom Hardy’li filmin hazırlıklarının devam ettiği biliniyor. Film,  Eddie Brock adlı bir gazetecinin, uzaydan gelen bir simbiyotla birleşerek süper güçlere sahip bir anti-kahramana dönüşmesini anlatıyordu. Eğer tahminler doğru çıkarsa, Spider-Man evreninde yer alan ‘Venom’, Warner Bros’un isimsiz projeleri ve  22 Kasım’da vizyona girecek olan ‘Gladyatör 2’ ile de rekabet edecek.

‘Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’ filmi 2021’de vizyona girmişti.

2025’te yeni bir ‘Spiderman’ filmine kavuşabiliriz

Gelelim Haziran 2025 tarihine… Tahminler Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı ‘Spiderman:5’ filminde yoğunlaşıyor. Holland, geçen hafta katıldığı bir etkinlikte başrollerin geri döneceği bir devam filminin geleceğini açıklamıştı. Devam eden yazarlar grevi nedeniyle sadece kağıt üzerinde netleşen filmin tarihi belirsiz. Mayıs 2023’te Variety’ye konuşan filmin yapımcısı Amy Pascal da devam filmini doğrulamıştı. Her şey çok belirsiz olsa da 2025’te yeni bir ‘Spiderman’ filmine kavuşma olasılığımız çok yüksek…

'Thunderbolts' ve 'Blade Runner 2099' da greve katıldı‘Thunderbolts’ ve ‘Blade Runner 2099’ da greve katıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.