Grev bitince buluşalım: Yeni bir Örümcek Adam filmi yolda

Tom Holland ve Zendaya'nın başrollerini paylaştığı 'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok' serinin son filmi olması bekleniyordu ancak işler değişebilir. Serinin Örümcek Adam'ı Tom Holland müjdeyi verdi. Ekip dördüncü film için çalışmaya başladı ancak yazarlar grevi nedeniyle durdular.

Kültür Sanat 5 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok' filmi 2021'de vizyona girmişti.

Örümcek Adam ile son buluşmamızın üzerinden iki yıl geçti. Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon’ın başrollerinde yer aldığı ‘Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’ serinin son filmi olması bekleniyordu ancak işler değişebilir. Zira serinin Örümcek Adam’ı Tom Holland müjdeyi verdi. Holland ve Zendaya’nın başrolünde yer aldığı yeni bir Örümcek Adam filmi yolda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Grev bitince başlayacağız

Yeni Apple TV+ dizisi ‘The Crowded Room’un New York’taki galasında Variety’ye konuşan Holland, çok fazla detay paylaşamasa da serinin devam filmiyle ilgili toplantılar yaptıklarını söyledi. Ancak bu konuşmalar, devam eden yazarlar grevi nedeniyle şu anda durmuş durumda. Mayıs 2023’te Variety’ye konuşan filmin yapımcısı Amy Pascal da haberi doğruladı. Kadronun yeniden bir araya geleceği, dördüncü bir film üzerinde çalışıldığını ancak devam eden Hollywood Yazarlar  Birliği grevi nedeniyle çalışmaların şu anda durduğunu söyledi:

“Başka bir film yapacak mıyız? Tabii ki yapacağız. Süreç devam ediyor ancak yazarlar grevi devam ediyor. Hepimiz onlara destek veriyoruz. Kendilerini toparlayıp çalışmaya başladıklarında biz de başlayacağız.

Hollywood'un yeni hikayesi: Bir grev günlüğüHollywood’un yeni hikayesi: Bir grev günlüğü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.