Melissa Vargas yok, Filenin Sultanları’nın 4 puana ihtiyacı var

Milletler Ligi’nin üçüncü etabında Tayland’da 4 maç yapacak Filenin Sultanları 4 puan alırsa final etabına kalmayı garantileyecek. Takımın en skorer oyuncusu Melissa Vargas final etabına dinç girmesi için kadrodan çıkarıldı.

Spor 24 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Filenin Sultanları'nın ABD'deki final turuna gitmek için 4 puana ihtiyacı bulunuyor.

FIVB Milletler Ligi’nin üçüncü etabı gelecek hafta Tayland’da yapılacak. Antalya ve Hong Kong’da oyna dığı toplam 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlikle genel klasmanda üçüncü durumda olan millilerimi ze ilk 8’e girmek için 4 puan yetecek. Tayland etabında ev sahibi ülke dışında Hırvatistan, Japonya ve Brezilya ile karşılaşacak olan Filenin Sultanları 2 galibiyet veya 3-0 ya da 3-1’lik bir galibiyetle 3-2’lik bir yenilgi tur için yeterli olacak. Klasmanda ilk 8’e girecek olan takımlar ABD’deki finallerde mücadele edecek. Ay yıldız lılarımız ligi olabildiğince yüksek sırada bitirip seri başı olma amacında.

Futbol dili voleybolda: Gol mü, sayı mı?Futbol dili voleybolda: Gol mü, sayı mı?

Melissa Vargas dinlendiriliyor

Filenin Sultanları’nın en skorer oyuncusu olan Melissa Vargas ve libero Simge Aköz Tayland’da yapılacak maçlar için kadroya alınmadı. Onların yerine Gizem Örge ile Meliha Diken kadroya dahil edildi. Başantrenör Danielle Santarelli’nin Vargas’ı dinlendirip final etabında kadroya dahil etmesi bekleniyor. Filenin Sultanları’nın şu ana kadar oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle…
Türkiye- Güney Kore 3-0
Türkiye-Sırbistan 3-1
Türkiye – İtalya 3-0
Türkiye – ABD 2-3
Türkiye – Hollanda 3-0
Türkiye – Polonya 0-3
Türkiye – Kanada 3-0
Türkiye- Dominik Cumhuriyeti 3-1.

Vargas şov yaptı, Zehra blokladı, Sultanlar zafere uzandıVargas şov yaptı, Zehra blokladı, Sultanlar zafere uzandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.