‘Eşime neden mesaj attın’ dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü

Denizli’nin Çivril ilçesinde Gökhan S., yolda Hüseyin Ş. ile karşılaştı. Gökhan S. eşine cinsel içerikli mesaj attığını iddia ederek Hüseyin Ş.’nin başına taşla vurdu, ardından av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Gündem 26 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Denizli’de, sokak ortasında kıskançlık cinayeti işlendi. Önceki gün akşam saatlerinde Çivril ile Savran Mahallesi arasındaki kara yolunda motosiklet ile ilerleyen Hüseyin Ş.’nin önü, Gökhan S.’nin kullandığı otomobil tarafından kesildi. Gökhan S. otomobili motosikletin üzerine sürünce Hüseyin Ş. yere savruldu. İddiaya göre Hüseyin Ş., Gökhan S.’nin eşine cep telefonundan cinsel içerikli mesajlar göndermişti.

Pınar Damar cinayetinde zanlının savunmasını eşi de ailesi de yalanladıPınar Damar cinayetinde zanlının savunmasını eşi de ailesi de yalanladı

İkili arasında ‘cinsel içerikli mesaj’ tartışması başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Gökhan S., eline aldığı kaya parçasıyla Hüseyin Ş.’nin başına vurdu. Ardından otomobilinden aldığı ruhsatsız av tüfeğiyle bacaklarına ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri geldi. Hüseyin Ş. sağlık ekipleri yetişemeden hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri kendisini ihbar eden iki çocuk babası Gökhan S.’yi olay yerinde gözaltına aldı.

Hayatını kaybeden Hüseyin Ş.’nin bekâr olduğu öğrenildi.

Gökhan S.’nin ilk ifadesinde, Hüseyin Ş. ile eşine mesajlar attığı için tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Hüseyin Ş.’nin cenazesi otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kadına 4 el ateş etti ama 'kazaymış'Kadına 4 el ateş etti ama ‘kazaymış’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.