Genç basketbolcu Nehir LGS’de 500 tam puan yaptı!

Türkiye şampiyonu Fenerbahçe 14 yaş altı basketbol takımı oyuncularından Nehir Altınay, büyük bir başarıya imza atarak Liseye Geçiş Sınavı’nda 500 tam puan yaptı.

Spor 26 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Nehir Altınay'dan büyük başarı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon 14 yaş altı Türkiye Şampiyonası’nı zaferle tamamladı. Nehir Altınay da Türkiye şampiyonu olan takımın bir parçasıydı. Nehir, basketbol sezonunun bitmesinin ardından eğitim hayatında da büyük bir başarıya imza attı. Altınay, LGS’de 500 tam puan aldı. Nehir, bu başarısının ardından Hürriyet’e verdiği demeçte şu sözleri dile getirdi, “Fenerbahçe U14 takımında basketbolcuyum. Şampiyonluk hedefini sene başında koyduk. Haftanın 6 günü idman yaparken LGS’ye de hazırlandım. İstanbul Erkek ya da Robert Kolej’i istiyorum.”

Potada yangın var.. Ardı ardına transfer haberleriPotada yangın var.. Ardı ardına transfer haberleri

İpar’dan sonra şimdi Nehir

Fenerbahçe voleybol takımının oyuncularından İpar Özay Kurt akademik başarısını Stanford’a giderek taçlandırmıştı. Profesyonel seviyeye yükselen İpar, hem eğitim hayatına hem de başarılı voleybol kariyerine Stanford’da devam etme kararı almıştı. Nehir’in de benzer başarıya imza atma yolunda yürüdüğünü söylemek yanlış olmaz. Bu tarz örneklerin artmasının da eğitim hayatıyla spor yaşantısını aynı anda yürütebilmenin yollarının olduğunun anlaşılması açısından son derece önemli olduğu aşikar.

Fenerbahçe’de ayrılıklar resmiyet kazandı!Fenerbahçe’de ayrılıklar resmiyet kazandı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.