Obra’nın yardımcısından güzel jest: Şampiyonluk yüzüğü açık artırmada

Adriyatik Ligi şampiyonu Partizan’da koç Zeljko Obradovic’in yardımcılarından Bogdan Karicic, şampiyonluk yüzüğünü bir aileye destek vermek amacıyla açık artırmaya çıkardı.

Spor 1 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Partizan'da Karaicic'ten önemli jest.

Partizan, Adriyatik Ligi final serisinde Kızılyıldız’ı 5 maçlık seri sonunda geçti ve şampiyon oldu. Şampiyonluk sonrası ABA Ligi tarafından verilen yüzükler Partizanlı oyuncu grubu ve koç ekibine dağıtıldı. Zeljko Obradovic’in yardımcılarından Bogdan Karaicic, şampiyonluk yüzüğünü satışa çıkarmaya karar verdi.

38 yaşındaki isim kazanacağı parayı Lenka Lazareviç, Isidora Vuckovic ve Sergeu Bjelobaba’nın tedavilerine bağışlayacağını taahhüt etti. Ek mali destek de sağlayan Karaicic, toplanan paranın bir kısmını son dönemde hayatını kaybeden arkadaşının ailesine de dağıtacak. Açık artırma dün başladı ve 2 bin Euro açılış fiyatıyla sunulan yüzük için 10 Temmuz tarihine dek teklif yapılabilecek. 2021’de Obradovic’in ekibinde asistan koç olarak göreve başlayan Karaicic, 2022-23 şampiyonluğuyla beraber Belgrad ekibindeki ilk zaferini elde etmişti.

Sloukas yıktığı Fenerbahçe'ye geri mi dönecek? Kevin Punter, Obradovic için kaldıSloukas yıktığı Fenerbahçe’ye geri mi dönecek? Kevin Punter, Obradovic için kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.