Torununu korumak isterken öldü

İzmir'de yemek yedikten sonra 10 yaşındaki torununun dövüldüğünü gören 62 yaşındaki adam saldırganla kavga etti. Kafasına darbe alan dede, hastanede öldü.

Gündem 3 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İzmir’de 22 Haziran’da 62 yaşındaki Sedat Necmi Gültiren, 10 yaşındaki torunuyla Karabağlar ilçesindeki bir restoranda yemek yedi. Yemek sonrası Gültiren hesabı öderken küçük torunu da N.P. isimli saldırganın arabasına dedesinin aracı zannederek bindi. N.P. ise küçük kızı saçından tutarak otomobilden indirmeye çalıştı.

Yaşlı adam torununun dövüldüğünü görünce koşarak restorandan çıktı ve N.P.’nin olduğu yere gitti. Burada Sedat Necmi Gültiren ile N.P. arasında kavga çıktı ve yaşlı adam kafasına darbe aldı. Bu sırada çevredekiler kavgayı ayırdı ancak yaralanan Gültiren sağlık ekipleri tarafından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan dede, önceki gün yaşamını yitirdi.

N.P. ise olayın ardından gözaltına alınmıştı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi. Olay çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı.

Dayak yediği sokağa gidip 1 kişiyi öldürdüDayak yediği sokağa gidip 1 kişiyi öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.