Fenerbahçe Samet Geyik’e veda etti: Geyik, Galatasaray’la anlaştı

Fenerbahçe, basketbol şubesindeki yeni sezon hazırlıklarına devam ederken pivot olarak görev alan Samet Geyik’e veda ettiğini açıkladı.

Spor 5 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe Samet'e veda etti.

Fenerbahçe basketbol şubesindeki yeni sezon hazırlıkları kapsamında Samet Geyik’le vedalaştı. Geyik, geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe’yle anlaşmıştı ve bir sezon boyunca sarı-lacivertli formayı giydi. 30 yaşındaki oyuncunun bir senelik sözleşme süresi sona erdi ve yeni sözleşme imzalanmadı. Fenerbahçe’nin uzun oyuncu olarak Sertaç Şanlı’yla prensipte anlaştığı iddiası vardı. Samet içinse Galatasaray’la anlaştığı söylentileri mevcut. Basketfaul’e göre Galatasaray, 30 yaşındaki Geyik’le 2 senelik sözleşme imzalayacak. Böylelikle Samet, İsmet Akpınar’dan sonra bu yaz Galatasaray’ın yolunu tutan ikinci Fenerbahçeli olacak.

Periler Macaristan’a boyun eğdi, grupta 3. olduPeriler Macaristan’a boyun eğdi, grupta 3. oldu

Tofaş’ta yaprak dökümü

Tofaş, 5 yabancısıyla yolların ayrıldığını açıkladı. Bursa ekibinden yapılan açıklamaya göre Tyler Ennis, Rob Gray, Arturas Milaknis, Brady Manek ve Milton Doyle ile yollarını ayrıldı. Brady Manek’in ismi Zalgiris Kaunas’la anılıyordu. Tofaş’ın takımda tutmak istediği yabancılardan 2.14 boyundaki 1995 doğumlu pivot Boubacar Toure’nin de EuroLeague takımlarından Valencia ile anlaştı. Bursa ekibi, bu ayrılıkların ardından ilk yabancı transferini yaptı. Takım, skorer isim J.J. O’Brien’ı kadrosuna kattı.

Galatasaray’a Boşnak uzun

Galatasaray, pivot bölgesine yalnızca Samet Geyik hamlesini yapmıyor. Sarı-kırmızılılar Bosna Hersek Milli Takımının da formasını terleten uzun oyuncu Miralem Halilovic’i transfer ettiğini resmi olarak açıkladı.

Fenerbahçe için Sertaç Şanlı söylentisi!Fenerbahçe için Sertaç Şanlı söylentisi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.