Brezilya’da Neymar’a ‘evine izinsiz göl yaptırma’ cezası: 3.3 milyon dolar!

Futbol yıldızı Neymar, ülkesi Brezilya'daki evine izinsiz yapay göl yaptırdığı ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle 3.3 milyon dolar ceza aldı.

Spor 6 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Neymar'a büyük ceza.

Neymar’ın Netflix’teki belgeselinin ismi “Mükemmel Kaos”, belgesel hakkındaki en iyi şeyin neden ismi olduğunu yeniden kanıtladı. PSG’nin sorunlu süper yıldızı yine bir vukuata imza attı.

Brezilyalı, ülkesinde para cezasına çarptırıldı. Rio de Janeiro’ya yaklaşık 130 kilometre mesafede bulunan malikanesine izinsiz yapay göl yaptırdığı gerekçesiyle para cezası aldı. 31 yaşındaki yıldız “Çevre kontrolüne tabi işlerin izinsiz olarak yürütülmesi”, “Nehir suyunun izinsiz olarak alınması ve yönünün değiştirilmesi” ve “İzinsiz olarak arazinin kazılarak, bitki örtüsünün değiştirilmesi” gibi sebeplerden suçlu bulundu ve 3.3 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı.

Neymar'ın başı yeni dertte... Bu kez babasıNeymar’ın başı yeni dertte… Bu kez babası

Neymar söz konusu malikaneyi 2016’da satın almıştı. Mülk, helikopter pistinden yüzme havuzuna kadar içinde birçok lüks bulunduruyor.

Hamile sevgilisinin 'aldatma izni' verdiği Neymar yakalandığı için özür diledi!Hamile sevgilisinin ‘aldatma izni’ verdiği Neymar yakalandığı için özür diledi!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.