Sergio Rico attan düştü, entübe edildi!

PSG’nin kalecisi Sergio Rico, İspanya’da attan düştü, hayvanın attığı tekmenin boynuna gelmesi sonucu ağır yaralandı. Kaleci apar topar hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi.

Spor 29 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Sergio Rico, attan düştü ve yoğun bakıma kaldırıldı.

PSG kalecisi Sergio Rico, attan düştü ve kafasını yere çarparak ağır şekilde yaralandı. Oyuncu Sevilla’da yaşanan olayın ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonrası oyuncunun durumunun ciddi olduğu belirtildi.

29 yaşındaki oyuncu Pazar sabahı attan düştü ve atın attığı tekmeyle boynuna darbe aldı. Rico olayın ardından helikopterle Sevilla’daki hastaneye götürüldü. Sporcu entübe edildi. Durumu ağır olan isim hakkında kulübü PSG anbean takip ettiklerini duyurdu, Sevilla ise ‘geçmiş olsun’ paylaşımı yayınladı.

PSG, Fransa'nın zirvesinde tek başına: ŞampiyonPSG, Fransa’nın zirvesinde tek başına: Şampiyon

Kaleci, takımının Strasbourg’la oynadığı ve ligde şampiyonluğunu ilan ettiği maç için cumartesi gününü Fransa’da geçirmişti. Kutlamaların ardından memleketine dönen oyuncu attan düştü. Rica Sevilla altyapısından yetişip 2018’e kadar burada oynamış ardından Fulham’a transfer olmuştu. Oyuncu 2019 Eylül’de PSG’ye gelmiş, bir dönem Sevilla, bir dönem Mallorca’ya kiralanmıştı.

Entübe nedir?

Aynı zamanda entübasyon olarak bilinen entübe herhangi bir nedenden dolayı oluşan bir solunum sorunun aşılması için endotrakeal tüp adı verilen bir cerrahi borunun ağızdan veya burundan solunum yoluna yerleştirilmesi işlemidir. Entübasyon bireyin yeterli bir oranda nefes almasına yardımcı olacak için bir ventilatöre yani hava sağlama cihazına bağlanabilmesi için yapılır.

Ronaldo üzgün, Al-Ittihad şampiyon oldu!Ronaldo üzgün, Al-Ittihad şampiyon oldu!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.