Edin Dzeko: İsmail Kartal nazik ve hoş bir insan

Fenerbahçe’nin yeni transferi 37 yaşındaki Edin Dzeko, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin büyüklüğünden bahseden Dzeko, İsmail Kartal hakkında da konuşurken, şampiyonluğun birlik ve beraberlik halinde yakalanabileceğini anlattı.

Spor 8 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Dzeko'dan şampiyonluk açıklaması.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Edin Dzeko, kulüp televizyonunda katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Dzeko, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyledi ve Türkiye’nin en büyük kulübüne imza attığını vurguladı.

Arda Güler'in Real Madrid yolu babaannesini kaleye geçirerek başlamışArda Güler’in Real Madrid yolu babaannesini kaleye geçirerek başlamış

Edin Dzeko, Fenerbahçe’nin tarihinden haberdar olduğunu ve burada kupalar kazanmak istediğini belirterek “Daha çok küçükken ve gençken burada çok büyük Bosnalı oyuncular oynamıştı. Fenerbahçe’de Elvir Bolic ve Elvir Balic oynamıştı. O dönemde Balic, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olmuştu. Bosna için çok büyük transferlerden bir tanesiydi. Zaten Fenerbahçe ile ilgili birçok şey biliyordum. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük camiası, en büyük kulübü. Ben de bundan dolayı Fenerbahçe’ye geldim” dedi.

Boşnak isim İsmail Kartal’ın çok nazik ve hoş biri olduğu dile getirirken bir futbolcu için geçmişin değil geleceğin önemli olduğunu, bunun için de önüne bakarak Fenerbahçe için başarılı olmak istediğini anlattı. Edin, İsmail Kartal’ın takımla bir toplantı yaparak hedeflerden bahsettiğini söyledi. Söz konusu hedeflere ulaşmak açısından birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğinden bahsetti. Dzeko, Şükrü Saracoğlu atmosferini de bir an önce tatmak istediğinden söz etti.

Pişer miydi Yanar mıydı?Pişer miydi Yanar mıydı?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.