İmamoğlu’nun milletvekilleriyle ‘değişim’ buluşması

'Değişim' internet sitesini açan Ekrem İmamoğlu bu kez de yeni seçilen İstanbul Milletvekillerini bugün Emirgan'da ağırlayacak.

Siyaset 8 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

CHP’deki değişim tartışmaları devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Emirgan’aki Beyaz Köşk’te yeni İstanbul Milletvekilleri ile bir araya gelecek. Toplantıda nelerin konuşulacağı ve  hangi vekillerin katılacağı ise merak konusu.

Milletvekilleri İBB Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu tarafından davet edildi.

İmamoğlu ekibinin toplantı trafiği

CHP’de kurultay sürecinin başlamasıyla birlikte Ekrem İmamoğlu ilk olarak İktidar İçin Değişim adlı siteyi yayın hayatına sokarak başladı. Bu süreçten sonra Ekrem İmamoğlu ekibi başta İstanbul olmak üzere delege sayısı çok olan illerde özel çalışmalar yapacaklar. Kurultay stratejisini belirlemek için Ekrem İmamoğlu’nun ekibi yoğun bir toplantı trafiğinin içinde bulunuyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Gürsel Tekin atağı

İmamoğlu ekibi kurultaya sürecine hazırlanırken, Kemal Kılıçdaroğlu ekibinden de yeni bir atak geldi. CHP’deki deneyimli siyasetçilerden birisi olan Gürsel Tekin’in pazartesi günü İstanbul il başkanlığına atanması bekleniyor. İstanbul örgütünde ağırlığı olduğu bilinen Gürsel Tekin’in nasıl bir strateji izleyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

CHP Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'a açık tavır: Kongrede aktif rol oynayacağızCHP Gençlik Kolları’ndan Kılıçdaroğlu’a açık tavır: Kongrede aktif rol oynayacağız

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.