Robbie Williams’tan Bodrum’da dudak uçuklatan konser

Robbie Williams ilk kez Türkiye'ye geliyor. Bodrum'daki bir otelde konser verecek olan Williams'ın performansının fiyatı dudak uçuklatıyor. Avantajlı dönem bilet fiyatları 14.300 TL olarak belirlendi. Avrupa kentlerini turneleyen Williams'ın konser bilet fiyatı ise ortalama 5 bin TL.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Robbie Williams, İngilizlerin en sevdiği pop yıldızlarından biri.

Robbie Williams, Türkiye’deki ilk konserini vermek için Bodrum’a geliyor. 17 Ağustos’ta Lujo Hotel Bodrum’da konserin biletleri dün itibarıyla satışa çıktı. Avantajlı dönem indirimli bilet fiyatı 14.300 Türk Lirası olarak açıklandı. Tüm zamanların en çok dinlenen gruplarından Take That ile başladığı müzikal yolculuğunu çeyrek asırdır solo kariyeriyle sürdüren 49 yaşındaki yıldız ismin Türkiye’deki ilk konserinin bilet fiyatı hayranları için hayal kırıklığına dönüştü.

İngilizlerin sevgili yıldızı Robbie Williams

Robbie Williams, Bodrum konserinin hemen ardından Romanya’nın başkenti Bükreş’te iki gece üst üste sahne alacak. 25 yıllık kariyerine çok sayıda ödül sığdıran müzisyen, albüm satışlarıyla da dikkat çekiyor. Bugüne kadar 80 milyonu aşkın albüm satışı gerçekleştiren sanatçı, günümüzün en önemli yıldızlarından biri.

2022’de yayınladığı ve solo kariyerinin 25. yılına atfen ‘XXV’ olarak adlandırdığı albümünde en sevilen şarkılarını yeniden yorumlayan Robbie Williams, bu çalışmasıyla da büyük ses getirdi. Albüm kapağında Rodin’in ünlü ‘Düşünen Adam’ heykeline öykünen İngiliz yıldız, şarkıları kadar sahne performanslarıyla da ön plana çıkan bir isim. Londra’da bulunan dünyanın en önemli konser salonlarından Albert Royal Hall’da 22 yıl önce verdiği unutulmaz konserin yanı sıra Knebworth ve Glastonbury gibi prestijli festivallerde assolist olarak sahneye çıkan yıldız halihazırda Avrupa kentlerini kapsayan turnesinde.

2010 yılında Türk kökenli Ayla Fields ile evlenen Robbie Williams’ın bu evlilikten bir kız çocuğu bulunmakta. Gençlik yıllarındaki hızlı ve bir o kadar da aykırı yönüyle tanınan 49 yaşındaki müzisyen özellikle 2000’li yıllardan itibaren verdiği konserlerde kimi zaman da daha ağırbaşlı bir profil çizmeye başladı.

‘Let Me Entertain You’, ‘Mandalat’, ‘Rock DJ’, ‘Kids’, ‘She’s The One’, ‘Supreme’, ‘Feel’ ve tabii ‘Angels’ gibi döneme damga vuran şarkılara imza atan Robbie Williams, Spotify’da aylık 11 milyon 500 bin tekil dinleme rakamına da ulaşmış durumda. Yıldız ismin ‘Angels’ şarkısı Queen’in ünlü ‘Bohemian Rhapsody’si ile birlikte İngilizlerin 20. yüzyılda en sevdiği iki şarkıdan biri olarak seçilmişti.

Selami Şahin'i bir de onlardan dinleyin!Selami Şahin’i bir de onlardan dinleyin!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.