Galatasaray’a bir sponsor daha! Gelir yarım milyar TL’yi aştı

Galatasaray ile SOCAR arasında tüm branşları kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı. Sarı kırmızılar her sezon için 5 milon euro'yu kasasına koyacak. Böylece Galatasaray sponsorlarından bu sezon 552 milyon 350 bin TL kazanacak.

Spor 12 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray, Avrupa kupası maçlarında formasında Socar firmasının ismini taşıyacak.

Galatasaray, sponsorluklarını açıklamaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar, daha önce stadyum isim hakkı için Rams (213 milyon 600 bin TL) ve Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda forma sponsorluğu için Sixt rent a car (195 milyonTL) ile anlaştı. Cim bom dün de enerji firması SOCAR ile tüm branşları kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandığını duyurdu. Galatasaray, böylece 143 milyon 750 bin TL (5 milyon euro) daha kazandı. Cim Bom’un sponsorluktan kasasına koyduğu para ise yarım milyarı geçerek 552 milyon 350 bin TL oldu.

Galatasaray'da stadın ismi değişti... Ramazan ve oğulları geliyorGalatasaray’da stadın ismi değişti… Ramazan ve oğulları geliyor

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Galatasaray Kulübü ve Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan 3 yıllık sponsorluk, reklam ve tanıtım hakları sözleşmesi imzalandı. SOCAR Turkey Enerji AŞ, işbu sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için 5 milyon euro olmak üzere toplamda 15 milyon euro+KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır.”

Galatasaray TÜİK’e güvenemedi, stadının sponsorluk sözleşmesine ENAG'ı da kattıGalatasaray TÜİK’e güvenemedi, stadının sponsorluk sözleşmesine ENAG’ı da kattı

Anlaşmaya göre SOCAR ismi, sarı-kırmızılı futbol takımının Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda forma göğüs kısmında da yer alacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.