Beşiktaş’ta muhalifler ayakta, yönetim savunmada

Stadyuma halen isim sponsorluğu bulamayan ve transfer döneminde Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'e imza attıramayan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetime tepkiler büyüyor.

Spor 19 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Beşiktaş Başkan Ahmet Nur Çebi önce Hasan Arat (sağda) sonra Tevfik Yamantürk (ortada) tarafından eleştirildi.

Siyah-beyazlı camianın önde gelen isimlerinden Hasan Arat’ın “Beşiktaşımızı daha fazla üzmeyin. Gereğini yapın” diyerek başkan Ahmet Nur Çebi’yi istifaya çağırmasının ardından bir tepki de Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ten geldi. Çebi’ye muhalif olmasıyla bilinen Yamantürk sosyal medya hesabı üzerinden “Divan Kurulu olarak bugün Başkan Ahmet Nur Çebi’ye sponsorluklar ve transferler ile ilgili acilen camiayı rahatlatacak açıklama beklediğimizi yazılı olarak ilettik” dedi.

Nathan Redmond Beşiktaş'a veda ettiNathan Redmond Beşiktaş’a veda etti

Beşiktaş yönetimi: Bizi üzen ber kısım muhalefetin kalite seviyesi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak transfer hakkında açıklamada bulundu. Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’ye atıfta bulunan Şenol, “Beşiktaş’ın geleceğini harcayarak bugünü yönetmek kolay, bunu yapmadığımız için eleştirileri göğüslemeye hazırız ama bizi üzen makul çoğunluğun sessizliği ve bir kısım muhalefetin kalite seviyesidir” dedi. Şenol şunları söyledi:

“- Bizim 2024-2025 sezonunda biri 37 biri 39 yaşında olacak iki oyuncuya yılda 13 milyon Euro net yani 20 milyon Euro brüt ödeme zorunluluğumuz yok.

– Gayrimenkullerimizi satıp günü kurtarmıyoruz.

– Elimizde hala anlamlı ve fonksiyonel bir kripto para çıkarma kozumuz duruyor.

– 2019 Ekim’den bu yana döviz bazında borcumuz yarıya düştü.

– Beşiktaş’ın geleceğini harcayarak bugünü yönetmek kolay, bunu yapmadığımız için eleştirileri göğüslemeye hazırız ama bizi üzen makul çoğunluğun sessizliği ve bir kısım muhalefetin kalite seviyesidir.”

Beşiktaş’ta istifa sesleri duyulduBeşiktaş’ta istifa sesleri duyuldu

Stadın yeni ismi belirsiz, transfer yok

Siyah-Beyazlılar’ın 7 Nisan 2016’da açıtğı stadın isim sponsoru İngiliz telekomünikasyon Vodafone’du. Beşiktaş yönetimi stat için isim sponsoru arayışlarını sürdürüyor. Kara Kartal’ın mabedinin isminin gelecek sezon ne olacağı merak ediliyor. Transfer dönemi resmi olarak açılalı neredeyse 1 ay olmasına rağmen Beşiktaş şimdiye kadar geçtiğimiz sezon takımda kiralık oynayan Arthur Masuaku’nun bonservisini alırken, Somaspor’dan da Emrecan Bulut’u transfer etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.