Volkan Demirel: Ligler başladığında ben cenaze arıyordum

Bein Sports'a açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, geçtiğimiz sezon Hatayspor'un lige devam edecek durumda olmadığını belirti ve "Ligler başladığında ben cenaze arıyordum" sözlerini dile getirdi.

Spor 24 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel Bein Sports’a açıklamalarda bulundu.

Demirel, yeni sezonda maçlarını Mersin’de oynayacak Hatay şehrinin takımı Hatayspor hakkında “Benim tek derdim Hataylılara umut olmak. Sahaya çıkıp bir takım fotoğrafı vermek gerçekten çok zor bu durumda. Bunu tek başımıza yapmadık. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Hatayspor, Hatay’ın dili oldu. Bunu her yerde ön plana çıkarmaya çalışacağız.” diye konuştu.

Birlik için oynanan maçtan beraberlik çıktı: Hatayspor 1-1 Hull CityBirlik için oynanan maçtan beraberlik çıktı: Hatayspor 1-1 Hull City

“Benim 4 tane hocam ve sportif direktörüm kayboldu”

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından Gaziantep FK ve Hatayspor ligden çekilmişti. Hatayspor’da sportif direktör Tamer Savut ve futbolculardan Christian Atsu depremde hayatını kaybetmişti. Demirel, depremin ardından ligden çekilmeleri hakkında “Geçen sezon bizim oynayabilmemiz gerçekten mümkün değildi. Ligler başladığında ben cenaze arıyordum. Benim 4 tane hocam, sportif direktörüm kayboldu. Yaşananları bilmiyorsunuz. Yaşananları anlatırsam, insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş tepki çekmişti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi deprem nedeniyle ligden çekilen takımların oynadıkları maçlardaki puanların geçerli sayılması ve oynamadıkları maçlarda hükmen yenik sayılmaları kararı hakkında federasyonu eleştiren açıklamalar yapmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş ise geçtiğimiz haftalarda “Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman. Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?” şeklinde konuşmuş ve bu açıklamalar tepki çekmişti.

Kavgada ikinci perde... Erman Toroğlu: Lan Şenol Güneş mahkemeye ver beniKavgada ikinci perde… Erman Toroğlu: Lan Şenol Güneş mahkemeye ver beni

“Hasan Ali Kaldırım ve Quaresma ile görüştüm”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını da sürdüren Hatayspor’da söz konusu süreçle alakalı konuşan Demirel “3 yabancı, 1 Türk oyuncuyla görüşüyoruz. Adı geçen arkadaşlarım da var. Alper Potuk’un adı geçiyor ancak onunla transfer görüşmemiz olmadı. Bizim vereceğimiz rakamlar, bazı oyuncuları mutlu etmeyebilir. Alper benim kardeşim ancak onunla herhangi bir görüşmemiz olmadı. Hasan Ali Kaldırım ve Quaresma ile de görüştüm ancak şu anki durumda müsait oyuncuları seçmek zorundayım” dedi.

Arda Güler dileği

Volkan Demirel, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler için “Çok gurur duyuyorum Arda ile. Yeni bir Messi oluyor gibi. Dünya futbolunun yeni Messi’si bence Arda olacaktır. İnşallah masum suratının güzelliği futbol hayatına yansır. Dileğim bu…” yorumunda bulundu. 

Arda Güler'den büyük zıplama! 62 sıra çıktıArda Güler’den büyük zıplama! 62 sıra çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.