Fenerbahçe’den transfer şov! MVP yuvada kaldı

Fenerbahçe geçen sezon normal sezon Euroleague MVP'si olan Emma Meesseman'ın yanı sıra Alperi Onar, Kayla McBride Merve Aydın'la sözleşme yeniledi. Sevgi Uzun, Tilbe Şenyürek, Yvonne Anderson, Nikolina Milic, Natasha Howard ve Marija Lekovic'i kadrosuna kattı.

Spor 27 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Avrupa Şampiyonası'nı kazanan Belçika'nın MVP'si seçilen Emma Meesseman, sarı lacivertli formayla 'devam' dedi.

2022-2023 sezonunda Kadınlar EuroLeague, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası olmak üzere üç farklı organizasyonda MVP ödülüne layık görülen Emma Meesseman, 1 sezon daha Fenerbahçe forması giyecek.

Fenerbahçe'den iki takviye dahaFenerbahçe’den iki takviye daha

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezonda şampiyonluklara önemli katkı veren Emma Meesseman ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı. 30 yaşındaki oyuncu, 2023 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda Belçika ile şampiyonluğa ulaşırken turnuvanın da en değerli oyuncusu seçilmişti. Sarı-lacivertliler ile 2022-2023 sezonu EuroLeague ve lig şampiyonlukları yaşayan Emma Meesseman EuroLeague’de normal sezonun, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de final serisinin en değerli oyuncusu oldu.

Fenerbahçe'den Bayern'e ikinci transfer: Devin BookerFenerbahçe’den Bayern’e ikinci transfer: Devin Booker

Fenerbahçe Messerman’ın yanı sıra Kayla McBride, Merve Aydın, Alperi Onar ‘ın sözleşmelerini uzattı. Eski oyuncuları Sevgi Uzun ve Tilbe Şenyürek’i tekrar kadrosuna katan Kanarya’nın yeni transferleri Yvonne Anderson, Nikolina Milic, Natasha Howard ve Marija Lekovic oldu.
Fenerbahçe Manolya Kurtulmuş, Gizem Başaran Turan, Mina Djordjevic, Ivana Raca, Alina Iagupova ve Courtney Vandersloot ile yolları ayırmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.