Borussia Mönchengladbach oyuncusu Stefan Lainer kansere yakalandı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın 30 yaşındaki oyuncusu Stefan Lainer, lenf kanserine yakalandı.

Spor 28 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Lainer kansere yakalandı.

Bundesliga takımlarından Borussia Mönchengladbach, resmi kaynaklarından kötü bir haber yayınladı. Kulüp, 30 yaşındaki savunmacı Stefan Lainer’in lenf kanserine yakalandığını duyurdu. Alman ekibinden yapılan açıklamada “Stefan Lainer birkaç ay boyunca sahalardan uzak kalacak. 30 yaşındaki sağ beke, yapılan sağlık muayenelerinin ardından lef kanseri teşhisi konuldu. Birkaç ay tedavi görecek. Hepimiz arkandayız, Stevie.” sözlerine yer verildi.

Avusturyalı milli oyuncunun sağlık durumu hakkında verilen bilgide kanserin çok erken teşhis edildiği ve tedavi edilebilir olduğu belirtildi. Lainer için “Tam sağlığına kavuşma şansı son derece yüksek ve profesyonel spor da dahil olmak üzere normal bir yaşam hala mümkün olabilir. Stevie’ye mümkün olan en iyi tedaviyi sağlamak için elimizden geleni yapacağız.” ifadeleri kullanıldı.

2019’da Salzburg’dan 12.5 milyon Euro karşılığında Mönchengladbach’a transfer olan oyuncu daha önce ülkesinde Ried, RB Juniors, Liefering gibi ekiplerde boy göstermişti. Lainer geçen sezon toplam 18 maçta forma giymişti.

Bayern Münih'te Kane geliyor Mane gidiyorBayern Münih’te Kane geliyor Mane gidiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.