Ömer Faruk Yurtseven’den takipçisine: Sence bu tweeti nereden atıyorum?

Geçen yaz EuroBasket 2022 kadrosuna NBA sezonuna yapacağı hazırlıktan ötürü gelmeyen Ömer Faruk Yurtseven, bir hayranının sosyal medyada bu yazki milli takım kampına da katılmadığıyla alakalı iddiasına fotoğrafla yanıt verdi.

Spor 31 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Yurtseven, Twitter üzerinden milli takımda olduğunu açıkladı.

Ömer Faruk Yurtseven, geçen sene Avrupa Basketbol Şampiyonası kadrosuna dahil edilmedi. Bunun sebebi olarak koç Ergin Ataman oyuncuya ulaşamadıklarını ve menajeriyle iletişime geçebildiklerini belirtti. Ataman, oyunucnun kendisiyle muhatap olmak istediğini ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi. Gelen haberler Ömer’in yeni sezona hazırlanmak amacıyla ABD’de kalacağına yönelikti.

Bu yaz da olimpiyat elemeleri adına kampa katılıp katılmayacağı net olmayan Ömer, geçtiğimiz günlerde Utah Jazz’la anlaştı. Yurtseven, Real Madrid forması giyen ve sakatlığı nedeniyle Madrid’e dönüp söz konusu durumu takipçileriyle paylaşan Arda Güler’e bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Bu mesajın altına bir takipçi, “Knk yine gitmemisin milli takima” yazdı. Ömer bu tweeti alıntılayarak “Sence şu anda bu tweeti nereden atıyorum :)” yazdı.

Milliler 12-20 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda başlayacak Olimpiyat Elemeleri Avrupa ayağında mücadele edecek. 12 Dev Adam an itibarıyla kamp süreci için Bormio, İtalya’da bulunuyor.

12 Ağustos’u işaret etti

Ömer Faruk ilerleyen saatlerde bir diyalog daha yaşadı. Bir takipçisinin “Seni ne zaman sahalarda göreceğiz?” sorusuna cevap veren Ömer Faruk, “12 Ağustos Sinan Erdem” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.