Milli voleybolcu Hande Baladın’a ‘Yüzüne asit atacağım’ tehditi

Milli voleybolcu Hande Baladın sosyal medya üzerinden "Yüzüne asit atacağım" diyerek kendisini tehdit eden şahsa karşı savcılığa koştu. Hande, "Can güvenliğim yok" diyerek şikayette bulundu.

Spor 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Hande Baladın'ı tehdit eden kişi yakalandı.

Milletler Ligi şampiyonu Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın parçalarından biri olan ve Eczacıbaşı’nda kariyerini sürdüren milli smaçör Hande Baladın zor günler yaşıyor. Baladın, sosyal medya üzerinden aldığı korkutucu tehdit üzerine savcılığa şikayette bulundu.

Mustafa N. isimli bir Instagram kullanıcısı Hande’ye ve kulübü Eczacıbaşı’na yönelik olarak “Sizin isminizin kurtuluşu yok, birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım. Kızım dedim, orman yoluna yatarım, spor kulübüne giderken arabanı tararım dedim. Benden şikayetçi olmadı. Benden korkmadı. Ben bunu alenen devamlı tehdit, taciz aklınıza gelebilecek ne varsa uyguladım. Fakat saf aşık gibi göründüm kendisine. Sanki bana her şeyi yaptırabilecek bir insanmış gibi. Bu da bundan nemalandı. Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok.” dedi.

Hande, Milletler Ligi şampiyonluğunun üzerinden yalnızca 3 gün geçtikten sonra savcılığa “Can güvenliğim yok” diyerek başvuruda bulundu.

Filenin Efeleri Uluslar Ligi'nde!Filenin Efeleri Uluslar Ligi’nde!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.