Wanda Nara’dan itiraf: Mauro Icardi kariyerini bitirmek istedi

Wanda Nara, hastalığı sırasında yaşadıkları ve Galatasaray'a 3 yıllık imza atan Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu. Nara, Arjantinli oyuncunun hastalığını duyduğunda futbolu bırakmak istediğini söyledi.

Spor 3 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Wanda Nara, Icardi ile ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi.

Arjantinli Mauro Icardi’nin PSG’den Galatasaray’a transferi eşi Wanda Nara’nın hastalığı nedeniyle rötar yaptı. İstanbul’a gelişinde Icardi, Nara ve çocukları binlerce taraftar tarafından karşılandı. Cim Bom, diğer transferlerle birlikte Icardi’ye toplu imza töreni yaptı.
Galatasaray Icardi konusunda muradına ererken Wanda Nara’dan flaş bir itiraf geldi. Arjantin’den Angel de Brito’ya konuşan Wanda Nara, “Herkes hastalığım hakkında medyada konuşurken çocuklarım ağlıyordu. Her şeyin yıkıldığını hissettim. Ailem yıkılmıştı. Mauro kariyerini bitirmek istedi. Zaira tatilden döndü. Annem hep ağlıyordu. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu. Herkes şoktaydı. Şoktaydı ve dağılıyordu” dedi.

Wanda Nara için iddia: Lösemi mi?Wanda Nara için iddia: Lösemi mi?

Gazeteci Lanata lösemi olduğunu açıkladı

Hastalığı sırasında Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara’nın lösemi olduğunu iddia ederek “Wanda Nara’nın sağlığıyla ilgili ciddi bir sorun var. Birçok insan, hastalığını biliyor ve kimse bunu ona söylemiyor. Bir gazeteci olarak olanı biteni sizlere anlatacağım. İkisi Wanda Nara’ya çok yakın, biri hastaneye yakın üç farklı kaynakla konuştum. O lösemi” demişti.

Wanda Nara da hastalığını basından öğrendiğini itiraf etti. Nara şunları söyledi: “Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilirdi. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değillerdi. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken ben hastalığımı televizyondan öğrendim.”

Galatasaray aşkına kavuştu... Mauro Icardi geldiGalatasaray aşkına kavuştu… Mauro Icardi geldi

Hastanede yaşadıklarını aktaran Wanda Nara, “Bana açıklama yapmadıkları için yer gök oynadı. İlk anda hemşireler ağlayarak geldi ve bana sarıldı. Mauro’ya ‘Öleceğim ve bana söylemeyecekler’ dedim. Doktorlara, ‘TV’de hastalığımı söylüyorlar’ dedim. Henüz bilmiyordu. Orada 5 test daha yaptırdı ama hastalığımı yüzde 100 teyit edemediler. Bu yüzden verdikleri ilaçlarda hata yapmamak için mümkün olduğunca doğru bir şekilde hastalığı tespit etmek istiyorlar” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.