Doğuş Özdemiroğlu’dan kötü haber

Bu sezon Anadolu Efes'e transfer olan milli basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu'nun İtalya maçında yaşadığı sakatlık ciddi çıktı. Ön çapraz bağında yırtık tespit edilen oyuncu ameliyat edilecek.

Spor 7 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Doğuş Özdemioğlu, İtalya ile yapılan milli maçta sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Olimpiyat elemelerine hazırlanan 12 Dev Adam’ın İtalya ile oynadığı hazırlık maçı şanssız bir olaya sahne oldu. Uzatmlada Türkiye’nin 90-89 kaybettiği maçta Anadolu Efes’in bu sezon başında Darüşşafaka’dan transfer ettiği Doğuş Özdemioğlu sakatlanarak oyundan çıktı. Oyuncudan maalesef iyi haber gelmedi. Anadolu Efes, milli oyuncusu Doğuş Özdemiroğlu’nun ön çapraz bağında yırtık tespit edildiğini duyurdu. Basketbolcu ameliyat edilecek.

12 Dev Adam'a Yeşil Burun Adaları hafif geldi12 Dev Adam’a Yeşil Burun Adaları hafif geldi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) da milli oyuncunun sakatlığıyla ilgili ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı. TBF’nin internet sitesinde yapılan açıklamada “A Erkek Milli Takım oyuncularımızdan Doğuş Özdemiroğlu, İtalya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık yaşamıştır. TBF Sağlık Kurulu Üyesi ve A Erkek Milli Takım Doktorumuz Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından gerçekleştirilen kontroller sonrasında Doğuş Özdemiroğlu’nun, ön çapraz bağ rüptürü bulunduğu teşhis edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak milli oyuncumuz Doğuş Özdemiroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, en kısa sürede parkelere dönmesini temenni ederiz” denildi.

Altın ok Mete Gazoz dünya şampiyonu!Altın ok Mete Gazoz dünya şampiyonu!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.