Hatayspor’un yeni formaları görücüye çıktı: Şahsi Meselemiz!

Puma yeni sezon için Hatayspor'un forma tedarikçisi oldu ve Akdeniz ekibinin yeni forma seti görücüye çıktı. Forma seti, "Şahsi Meselemiz" sloganıyla tanıtıldı.

Spor 9 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Hatayspor'un yeni forma seti tanıtıldı.

Hatayspor, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremler sonrası lige devam edemeyen iki takımdan biriydi. Sportif direktör Taner Savut ve futbolculardan Christian Atsu depremlerde hayatlarını kaybettiler. Hatay, yeni sezonda maçlarını şehirde oynayamayacağından bir seneliğine Mersin’e taşındı. Teknik direktör Volkan Demirel, deprem sonrası depremzedeler için yaptıklarıyla takdir topladı. Genç teknik patron, Hatay’ını terk etmedi ve takımın başında kaldı.

Cuma günü başlayacak yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’un yeni forma seti de görücüye çıktı. Puma ile işbirliği yapan Hatay, formaları basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıda bulunan Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz tanıtım filmini izlerken duygulandığını belirtti. Toksöz Hatayspor’un stadıyla ilgili fizibilite çalışmalarının sürdüğünü Mersin’de maçlarını oynayacakları stadyumunsa tamamen hazır olduğunu ileri sürdü.

Volkan Demirel ise açıklamalarında sponsor firmaya teşekkür ederek “Siyah forma, 6 Şubat gecesi hatırlansın diye yapıldı. Bu kayıpları her zaman hatırlayalım diye yapılan bir forma. Bu formanın bütün gelirleri de depremzedeler için bağışlandı. Kırmızı formayı da Mersinliler için yaptık. Onlar bizi kabul ettiler. Onların stadını kullanacağız. O yüzden onlara teşekkür etmek için yapılan bir forma. Hatayspor, bundan sonra herkesin 2’nci takımıdır. Hatay, herkesin şahsi meselesidir. Depremden etkilenen iller için desteğini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Demirel hedeflerinin başarılı olmak ya da galip gelmek değil 11 ildeki insanlara umut olmak olduğunu vurguladı. Demirel transfer süreciyle alakalı yaptığı açıklamalarda “Bu süreçte yaklaşık 1500 oyuncu izledim. 15 tane oyuncu belirledim ve 13 tanesiyle anlaştım. Anlaşamadığımız oyunculardan biri Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak bir takımı seçti, diğeriyle ise maddi konularda anlaşamadık. Son 2 transfer hariç transferlerimize 1 Euro bile harcamadık. Hepsi bizim durumumuzu bilerek geldi. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Transferler devam edecek. Bonservis durumları olduğu için bu konuları da sponsorlarımızla çözeceğiz. Ben Hatay’ı maddi anlamda zorlamadan manevi olarak yukarı taşımak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Alper Potuk: Yabancı sınırı kalkarsa, büyüklerde Türk göremeyizAlper Potuk: Yabancı sınırı kalkarsa, büyüklerde Türk göremeyiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.